Afbeelding
Foto:

Slaaphoek en Proef! Culinair schenken aan minima

Voedselbank krijgt 100 'paastasjes'

Voedselbank Boxtel kreeg maandag ruim honderd tasjes vol met paaslekkernijen cadeau van De Slaaphoek en Proef! Culinair. De twee winkels begonnen vorig jaar het initiatief Geschenk Lokaal, waarbij bedrijven cadeaus voor personeel of relaties konden kopen op het gebied van voeding en lifestyle. Een deel van de opbrengst is bestemd voor een plaatselijk goed doel.

Maandag kreeg de Voedselbank de paastasjes uit handen van Yvon Goossens (links) van Proef! Culinair en Brigitte Brok (rechts) van De Slaaphoek. De twee ondernemers willen zo wat extra luxe bieden voor de komende dagen aan de bezoekers van de Voedselbank. ,,We hebben speciaal tot Pasen gewacht met het aanbieden van de tasjes zodat er tijdens deze feestdagen ook iets lekkers op tafel kan staan", legt Goossens uit.

VERRASSING

De ondernemers hebben voor volgend jaar een ander goed doel op het oog, maar dat houden ze nog even voor zichzelf. Over een paar weken worden bedrijven opnieuw aangesproken voor Geschenk Lokaal. Brok: ,,Eind mei organiseren we een speciale kijk- en proefdag waarin we diverse geschenken gaan presenteren."

Wie mee wil doen aan Geschenk Lokaal, kan zich aanmelden via e-mail: info@proefculinair.nl of bbrok@deslaaphoek.nl.