Foto: Peter de Koning

PROEFTUIN BELEEFT 8 APRIL NEGENDE EDITIE BIJ SINTLUCAS

Airbubble-ballen Lions voor Buurtsport

De twee plaatselijke Lionsclubs, Belles Amies (voor vrouwen) en Dommel & Aa (voor mannen), houden dit jaar acties ten bate van Buurtsport Boxtel. Gisteren boden beide presidenten water- en airbubble-ballen aan in brede school De Wilgenbroek. De stagiaires van Buurtsport, die op Boxtelse scholen onder meer gymlessen verzorgen, zijn in hun nopjes met de spelmaterialen.

De ballen konden worden aangeschaft uit de opbrengsten van de muziekevenementen Vrienden van Boxtel Live (in november) en Gluhw! (in januari). Ook de gelden die nog gegenereerd worden tijdens de negende editie van de Proeftuin op zondag 8 april, komen ten goede aan Buurtsport. Tijdens Proeftuin kunnen bezoekers vanaf 13.00 uur een persoonlijk menu samenstellen uit culinaire creaties die lokale horecaondernemers samenstellen. Zangeres Charlotte Pennings en violiste Daniëlle van Berkom zorgen voor de muzikale omlijsting. De band VanBakkus sluit het evenement af. In de voorverkoop zijn consumptiekaarten à 18 euro verkrijgbaar bij Galerie De Expositie, Tafel 25, Schoenmakerij Bas en Bloemsierkunst Marimba of te bestellen via www.lionsclubboxtelbellesamies.nl.

FOTO ONDER: De beide Boxtelse Lions-presidenten, Tanja Ophof (links op de foto) en René Kaboord (tweede van rechts) overhandigden gistermiddag enkele nieuwe water- en airbubble-ballen aan Buurtsport. (Foto: Peter de Koning).