ONDANKS VELE BLESSURES TOCH GELIJKSPEL

Irene pakt punt bij WSJ

Geplaagd door veel blessures begon het eerste team van Irene uit Gemonde met de nodige zorgen aan de wedstrijd tegen WSJ in Tilburg. Tijdens de warming-up haakte Thomas Vorstenbosch ook nog geblesseerd af. Alsof dat nog niet genoeg was, vielen binnen vijftien minuten eerst Steef Schellekens en daarna Max van Kaathoven uit. Hierdoor mochten Jelmer Habraken en Jimmy Slaats hun debuut maken en kwam reservekeeper Roy Versantvoort in de spits te staan.

WSJ, dat nog strijdt om promotie naar de vierde klasse, was de bovenliggende ploeg maar wist geen kansen te creƫren tegen de goed georganiseerde verdediging van Irene. De kansen die de Tilburgers kregen, werden door Patrick van Osch vakkundig uit het doel gehouden. Zo nu en dan wist Irene een plaagstootje uit te delen maar het kon zelf niet gevaarlijk worden.
In de tweede helft was er een zelfde beeld. Maar naarmate de wedstrijd vorderde, namen de irritaties bij WSJ toe. Het verzorgde voetbal dat de thuisploeg in de eerste helft op de mat legde, werd vervangen door lange ballen op hun gevaarlijke en goede rechtsbuitenspeler. Deze had echter vandaag in Bart Bressers een tegenstander van formaat waardoor bijna alle aanvallen in de kiem werden gesmoord.

Doordat WSJ een paar goede kansen niet wist te benutten bleef het tot het laatst spannend. In de zes minuten extra tijd kreeg Irene door middel van een diepe bal op Gijs Voets nog een goede kans, zijn schot werd echter goed gepareerd door de keeper van WSJ waardoor de stand gelijk bleef.
Irene heeft laten zien over een goede vechtlust en wedstrijdmentaliteit te beschikken waardoor het een punt heeft meegenomen uit Tilburg.

Tweede Paasdag, maandag 2 april, staat om 14.30 uur de thuiswedstrijd tegen Broekhoven op het programma.

SENIOREN

Uitslagen zondag 25 maart

WSJ 1 - Irene 1         0-0
Blauw Geel '38 13 - Irene 2         3-1
Irene 3 - Rhode 9         1-1
Irene 35+ 1 - EVVC 35+ 1         2-1

Programma maandag 2 april

Irene 1 - Broekhoven 1         14.30

JEUGD

Uitslagen zaterdag 24 maart

JO19-1: Irene - Ruwaard         4-0
JO17-1: ELI - Irene         4-2
JO15-1: Rhode - Irene         1-2
JO13-1: Irene - Schijndel        1-0
JO13-2G: DAW - Irene         1-4
JO11-2: Irene - Rhode         2-13
JO10-1: UDI '19 - Irene        7-1

Programma woensdag 28 maart

JO11-1 Beker: VOW - Irene         18.30


Boxtelse paraglider traint wereldtop

In aanloop naar de internationale Asian Ocean Paragliding Accuracy Championships (AOPAC) traint schermvlieger Huub Coumans uit Boxtel de nationale ploeg van Thailand.

Onder de Thaise vliegers behoort ook huidig wereldkampioen bij de vrouwen: Nunnapat Puchong. In totaal traint Coumans veertien Thaise paragliders enkele weken in Saraburi, zo'n tweehonderd kilometer ten noorden van Bangkok. Dit in aanloop naar de AOPAC die in diezelfde stad vanaf dinsdag 3 april tot en met donderdag 12 april plaatsvindt.