Afbeelding
Foto: Peter de Koning

SHOPEVENT, CATWALKS EN KINDERSPELLEN

Modeweekend luidt de lente in

Modeshows op de Markt op drie tijdstippen, kinderactiviteiten, een heus Shopevent, muziekoptredens én de laatste koopjes bij de winkels: het Boxtelse centrum stond afgelopen weekeinde in het teken van mode. Samen met de Palmpaasoptocht beleefde Boxtel een mooie start van het voorjaar...

Tientallen vriendinnen, moeders, dochters, zussen en collega's genoten zaterdag in het centrum van de zesde editie van het dagvullende Shopevent. Modezaken en horecagelegenheden in het Boxtelse centrum verbinden zich al enkele jaren aan de dag waar shoppen, workshops, beauty, eten en drinken centraal staan. Doel van het evenement is te laten zien dat er in Boxtel veel te beleven valt en genoeg te vinden is.

Dat was een dag later niet anders. Op een grote catwalk, midden op de Markt, toonden modellen de laatste voorjaarsmode van Boxtelse winkels. Het publiek keek met name vanaf het terras toe, genietend van een drankje, zonnestralen en de gitaarklanken van een wandelende singer-songwriter. Kinderen konden zich ondertussen vermaken in de ballenbak op de Markt of zich laten schminken. (Foto's: Peter de Koning).

Afbeelding