OPBRENGST DEELS VOOR WENSAMBULANCE

Snuffelmarkt in kerkje

Wie op zoek is naar dat ene bord of kopje om het servies weer compleet te maken of dat ene speciale boek, doet er goed aan een kijkje te nemen op de jaarlijkse snuffel- en boekenmarkt van de Protestantse Gemeente Boxtel. Die vindt deze keer plaats op zaterdag 7 april van 10.00 tot 15.00 uur in de kerk aan de Clarissenstraat 18.

De opbrengst wordt voor de helft gebruikt om een aansluitingsmogelijkheid voor beeld en geluid te creëren, zodat via een flatscreen de kerkdiensten in ontmoetingscentrum De Schakel (naast de kerk) te volgen zijn. De andere helft is bestemd voor WensAmbulance Brabant.

SPULLEN AFLEVEREN

Op de avond voorafgaand aan markt kunnen mensen tussen 17.00 en 20.00 uur spullen afleveren voor de markt; witgoed, meubels en fietsen worden niet aangenomen. De entree tot de markt bedraagt één euro. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang. Mensen kunnen naast het snuffelen tussen spullen ook genieten van koffie met iets lekkers.


Meditatieve wandelingen

In kasteelpark Stapelen worden maandelijkse meditatieve wandelingen georganiseerd. De eerste bijeenkomst vindt plaats op zaterdag 31 maart; de binnenplaats van Stapelen is om 14.00 uur het verzamelpunt. Deelnemers nemen een tekst mee die veel voor hen betekent. Tijdens de wandelingen wordt regelmatig gestopt zodat iemand een tekst kan delen. Neem voor meer informatie contact op met Eline Hermans via tel. 06-43 58 66 28. De andere wandelingen vinden plaats op 28 april, 26 mei en 30 juni.