Afbeelding
Foto:

ING-klanten voortaan naar Bruna-winkel

ING sluit dinsdag 3 april haar Boxtelse bankkantoor bij de Zwaanse Brug. Klanten kunnen vanaf woensdag terecht bij het nieuwe servicepunt dat de bank een eindje verderop opent: in de Bruna-winkel.

Enkele weken geleden vonden de klanten van ING al een brief op de deurmat met de mededeling dat het bankkantoor op de hoek van de Molenstraat en Rechterstraat ging sluiten. Daarin was te lezen dat de marktomstandigheden vragen om kritisch naar de kosten te kijken. De timing van de brief was wel erg ongelukkig. Op dezelfde dag werd bekend dat bestuursvoorzitter Ralph Hamers een salarisverhoging van 50 procent zou krijgen. Dat besluit werd enkele dagen later na hevige kritiek uit de gemeenschap teruggedraaid door ING.

Het Boxtelse bankkantoor is dinsdag 3 april voor het laatst geopend. Vanaf woensdag kunnen klanten bij Bruna terecht. Anita en Bas van Engelshoven, eigenaren van Bruna, hebben een speciale opleiding gevolgd bij ING: ,,We zijn erg blij met het servicepunt. Hiermee bieden wij klanten nog meer diensten aan in onze winkel." Woensdag, op de dag van de opening van het ING-servicepunt, kunnen kinderen en ouders tussen 14.00 en 16.00 uur op de foto met de leeuw, de mascotte van de bank.

Bij Bruna kunnen ING-klanten voortaan geld opnemen (tot 10.000 euro) of storten (tot 15.000 euro) via de gecombineerde opname- en stortautomaat. Zo nodig assisteert een medewerker; net als bij het openen van een rekening of het afhalen van een wachtwoordbrief. Voor meer complexe vragen, kan in het servicepunt een afspraak worden gemaakt met een adviseur van het bankkantoor in Vught; die belt de klant binnen 48 uur terug.


Hobbycentrum Boxtel

In Hobbycentrum Boxtel aan de Baroniestraat kunnen mensen dinsdag 3 april vanaf 09.30 uur deelnemen aan de workshop Creatief met verf. Donderdag 5 april maken bezoekers onder begeleiding vanaf 13.30 uur bloemstukjes. Aanmelden kan via www.hobbycentrumboxtel.nl of telefoonnummer (0411) 21 03 55.