Afbeelding
Foto: Mitchell Thijs

BOXTELS ZANGTALENT NAAR VOLGENDE RONDE THE VOICE KIDS

Mitchel Thijs kiest voor team Ali B

Komt het nieuwe tieneridool straks uit Boxtel? Die kans is sinds vrijdag wat groter geworden. De Boxtelse Mitchell Thijs stond op het podium tijdens de blind auditions van het RTL 4-programma The Voice Kids. Drie van de vier jurystoelen draaiden om.

De twaalfjarige zanger schitterde tijdens zijn auditie op de nationale zender met een mash-up van de nummers Locked out of Heaven van Bruno Mars en So Lonely van The Police. Coach Ilse DeLange draaide haar stoel hiervoor al snel om en aan het einde van zijn optreden draaiden ook Douwe Bob en Ali B. Het Boxtelse zangtalent koos uiteindelijk voor de laatste.

Mitchell werd eerder al tijdens zijn rugbytraining overvallen door presentator Jamai met een ticket voor de audities. Hij ging de weken daarna volop aan de slag met zijn zangdocente Inge van den Biggelaar van studio Apollo 98 om zich op de auditie voor te bereiden. Samen met Roel Jongenelen coacht Van den Biggelaar het jonge talent sinds 2016 in het Boxtelse talentenproject The Star Company. Daar krijgt hij niet alleen zang- en dansles, maar ook mental coaching en presentatietraining.

THE BATTLES

Mitchell gaat nu door naar The Battles. In deze ronde neemt hij het op tegen een teamgenoot. Als Mitchell die strijd wint, gaat hij door naar de liveshows. The Voice Kids is iedere vrijdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

FOTO BOVEN: Mitchell op de bekende draaistoel van The Voice.

FOTO LINKS: Zanger en presentator Jamai verraste Mitchell tijdens zijn rugbytraining met de mededeling dat hij op auditie mocht voor The Voice Kids.

Afbeelding