Sparen voor dagje uit bij Jumbo Boxtel

Bij Jumbo Boxtel in winkelcentrum Oosterhof kunnen klanten tot en met dinsdag 1 mei weer sparen voor de hoogste korting op dagjes uit. Deze korting kan oplopen tot 25 euro per entreekaartje.

Een dagje pretpark, kindertheater of dierentuin met de kinderen: Jumboklanten kunnen kiezen uit meer dan zeventig locaties door heel Nederland en zelfs buitenland. Nieuw zijn theatervoorstellingen voor het hele gezin. Samen naar de musical De Kleine Zeemeermin of kennismaken met Fien en Teun. Klanten krijgen tot en met 1 mei bij besteding van elke 10 euro aan boodschappen een Dagje Uit-kortingsmunt ter waarde van 2,50 euro. Het verzilveren van de munten kan tot en met 6 januari 2019 via www.jumbo.com/dagjeuit.

Wie niet voor zichzelf spaart, kan de kortingsmunten ook doneren aan een lokale school. In 2017 werd door de klanten van Jumbo Boxtel voor een bedrag van ruim 13.000 euro aan munten bij elkaar gespaard. Daarmee werd veel bespaard op het budget van schoolreisjes.

Naast sparen kunnen kinderen ook kleuren. Voor kinderen tot en met 12 jaar organiseert Jumbo weer een Dagje Uit-kleurwedstrijd. Kinderen kunnen de kleurplaat ophalen bij de winkel in Boxtel of downloaden via de website www.jumbo.com/dagjeuit. De mooist ingekleurde tekening van Nederland wordt beloond met een Gouden Ticket. Daarmee krijgt de winnaar of winnares samen met zijn of haar hele gezin een jaar lang toegang tot alle deelnemende parken. Naast deze landelijke hoofdprijs is er ook in elke Jumbowinkel een winnaar. Deze lokale winnaar krijgt gratis entreekaarten voor een dagje uit.


Smartlappenavond

In grand café Rembrandt aan de Rechterstraat 56 klinkt maandag 26 maart om 20.00 uur het repertoire van smartlappen en zeemansliedjes. Het Dükerskoor nodigt het publiek uit om mee te zingen en deelt daarvoor tekstbundels rond. Toegang tot de smartlappenavond is gratis. Een uur voor aanvang gaat de zaal open.