PRAKTISCHE INFORMATIE OVER MUSICAL

Gemeentewerf vormt decor voor Jesus Christ

Maandenlang wordt al gerepeteerd en volgende week is het dan zover: de musical Jesus Christ Superstar wordt vanaf vrijdag 23 maart op drie momenten opgevoerd in de hal van de gemeentewerf aan de Mijlstraat in Boxtel. Een dag eerder, op donderdag 22 maart is de generale repetitie met publiek.

De voorstelling vindt plaats in de hal van de gemeentewerf. ,,Let op: dit is niet de milieustraat", aldus Femke Lagerweij van de organisatie. ,,Mensen kunnen de locatie bereiken via de Mijlstraat. We geven de route aan met bordjes." Nabij de werf zijn parkeerplaatsen, bezoekers kunnen hiervoor de aanwijzingen van verkeersregelaars volgen. ,,We hopen wel dat zoveel mogelijk mensen met de fiets komen", aldus Lagerweij. ,,Hiervoor zijn voldoende stallingsmogelijkheden aanwezig."

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart gaan de deuren van de zaal open om 19.30 uur. De toegang tot het buitenterrein opent een halfuur eerder. Er is dan de mogelijkheid om een kop koffie of thee te nuttigen. Om 20.15 uur start Jesus Christ Superstar. Na aanvang van de musical wordt niemand meer toegelaten, dus bezoekers wordt gevraagd om op tijd te zijn. De laatste voorstelling vindt plaats op zondag 25 maart om 15.00 uur. Het buitenterrein opent dan om 13.45 uur.

EXTRA VEST

Mensen nemen plaats op een houten, oplopende tribune die goed zicht op de speelvloer bieden. De stoelen zijn niet genummerd, vrijwilligers zien erop toe dat iedereen een plaats krijgt toegewezen. Iedereen wordt vooraf gevraagd zijn jas in de bewaakte garderobe op te hangen. De kosten bedragen 1 euro, die bij voorkeur gepast betaald dienst te worden. ,,De zaal is verwarmd, maar het blijft een werkloods", aldus Lagerweij. ,,Een extra vest of trui is aan te raden." Er is in de pauze en na afloop gelegenheid om na te praten onder het genot van een drankje. Pinnen is echter niet mogelijk. Sjef Engelbart luistert de 'nazit' op met muziek.