Corfu is 'leukste restaurant' van gemeente Boxtel

Grieks restaurant Corfu aan de Stationsstraat is het leukste restaurant van Boxtel volgens de gelijknamige verkiezing. In Noord-Brabant komt Corfu op de elfde plek. Aan de wedstrijd deden acht etablissementen uit Boxtel mee.

Vorig jaar won restaurant Corfu al een zilveren award, dit jaar ging uitbater Peter Anastasios Devetzis met goud naar huis met een gemiddeld cijfer van 9,65. Daarmee mag de horcagelegenheid tevens de titel Gold Award voeren: ,,De hoogste waardering van je gasten krijgen, dat is waar je het voor doet", zegt de eigenaar trots. Ruim 217 mensen stemden op het Griekse restaurant in de periode van 4 januari tot en met 11 februari. Gasten van alle deelnemende eetgelegenheden konden hun mening geven via sms of de website van de restaurantverkiezing.

Vorige week was de finale van de wedstrijd, georganiseerd door onder meer Horeca Vizier en Bakkersvak 2018. De verkiezing van het Leukste Restaurant 2018 werd gehouden tijdens een grote Award Show als onderdeel van de vakbeurs Bakkersvak die plaatsvond in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens de uitreiking werden de gemeentelijke winnaars in het zonnetje gezet en de provincie en landelijke winnaars gehuldigd door Katja Schuurman. Daarnaast gaf zangeres Maan een optreden en werd de avond afgesloten door de DJ's van Q-Music.

Restaurant Corfu zet binnenkort diverse acties op om de gouden award te vieren met haar gasten.