Herenboeren organiseert een voorjaarswandeling

Inmiddels bestaat de coöperatie Herenboeren Wilhelminapark in Boxtel uit 140 leden. Om meer mensen warm te maken zich aan te sluiten bij de coöperatieve boerderij, worden vanaf zondag 18 maart weer lentewandelingen gehouden.

Deze wandelingen worden sinds het voorjaar van 2017 georganiseerd en door de grote vraag besloot de coöperatie deze om de twee weken te houden. ,,Hieruit blijkt dat er nog steeds veel animo is voor een bezoek en het Herenboeren-lidmaat-

Liempde

Soundmachine

Fanfare Concordia uit Liempde brengt zaterdag 24 maart The Soundmachine ten gehore in De Serenade. Het concert wordt speciaal gehouden voor donateurs van stichting Vrienden van Concordia. Via The Soundmachine worden nummers gekozen die de fanfareleden vervolgens gaan uitvoeren. Enkele nummers die zomaar uit de machine kunnen rollen, zijn Stars and Stripes, Go your own way van Fleetwood Mac en liedjes van Cole Porter, Queen en Whitney Houston. Het concert in De Serenade aan de Oude Dijk 117 begint om 20.00 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open waarna het voorprogramma start. De toegang is gratis.

schap", laat een woordvoerder weten.

Tijdens de wandelingen wordt verteld wat het betekent om samen een boerderij te runnen. Bovendien komen ook het diervriendelijk houden van vee en telen van groenten en fruit aan bod.

De eerstvolgende wandeling vindt komende zondag plaats vanaf 13.00 uur. Op zondag 14 april wordt nog een voorjaarstocht georganiseerd. Vanaf mei worden deze weer iedere twee weken gehouden. De ommetjes beginnen altijd bij het gele hek ter hoogte van de carpoolplaats aan de rijksweg A2, afslag Boxtel-Noord. Meer informatie: wilhelminapark.herenboeren.nl.


Op z'n Kaasters

De Liempdse troubadour Jan van der Heijden brengt zondagmiddag 18 maart een bezoek aan Kasteren. De muzikant zorgt in café 't Groene Woud aan de Kasterensestraat 23 voor een gezellige middag met zijn eigen nummers die recent nog op CD zijn verschenen. Maar ook andere liedjes worden die middag ten gehore gebracht. Het optreden begint om 14.00 uur en is gratis toegankelijk.

Heitje voor karweitje

De kinderen van JAS Liempde gaan van maandag 26 tot en met donderdag 29 maart langs de deuren om klusjes te doen. Van 18.15 tot 20.00 uur doen de kinderen 'heitjes voor karweitjes'.