Afbeelding
Foto: Daisy Renders

BEDRIJF AAN INDUSTRIEWEG BLIJFT GROEIEN

Camp Specials behaalt certificaat van Re-Camp

Camp Specials aan de Industrieweg op bedrijventerrein Ladonk is een certificaat rijker. Het Boxtelse bedrijf, dat zorg draagt voor het schadeherstel, onderhoud of keuring van campers, caravans en andere aanhangers, mag zich sinds kort totaalhersteller van Re-Camp noemen. ,,We voldeden praktisch al aan alle kwaliteitseisen", vertelt Mart Renders trots. Samen met Twan Wagenaars is hij eigenaar van het in 2010 opgerichte bedrijf.

Ongeacht bij welke verzekeringsmaatschappij een eigenaar van een camper, caravan of andere aanhanger is aangesloten, hij kan altijd met zijn voertuig bij Camp Specials terecht. ,,Dat blijft uiteraard zo", legt Renders uit. ,,Het voordeel van onze certificering bij Re-Camp is dat het een samenwerkingsverband is tussen verzekeraars en schadeherstelbedrijven. De organisatie regelt voor klanten de complete afhandeling van schade aan een voertuig en wil graag een landelijk dekkend netwerk van herstelbedrijven, zodat klanten in de buurt terechtkunnen. Ik verwacht dat de certificering dus meer opdrachten voor Camp Specials oplevert."

BEIDE KANTEN

De certificering kwam van beide kanten, stelt Renders. ,,Zo verrichten wij al langer veel werkzaamheden voor de Nederlandse Kampeerauto Club, die weer is aangesloten bij Re-Camp. We hebben vervolgens Re-Camp benaderd met de vraag of we iets voor elkaar konden betekenen. De organisatie gaf aan ons al langer in het vizier te hebben. Onder meer vanwege de ligging van Camp Specials, maar ook vanwege ons concept. Waar veel organisaties enkele onderdelen van schadeherstel verrichten, zijn wij een allround schadeherstel- en onderhoudsbedrijf voor caravans en campers." Camp Specials mag zich sinds kort dan ook een van de zeventien Re-Camp totaalherstellers in Nederland noemen.

Om nog efficiënter te kunnen werken, worden enkele aanpassingen in de werkplaats doorgevoerd. Zo komt er een speciale voorbewerkingscabine te staan om schades nog beter te kunnen repareren. ,,Het is lastig te meten hoeveel extra klussen de certificering met zich meebrengt", aldus Renders. ,,Voorlopig maken we gebruik van zzp'ers, maar als blijkt dat het aantal opdrachten blijft stijgen, zijn er zeker extra handjes nodig."

FOTO BOVEN: Camp Specials is sinds kort een certificaat rijker en mag zich daardoor Re-Camp totaalhersteller noemen. Eigenaren Twan Wagenaars (links) en Mart Renders zijn er trots op en voeren de komende maanden enkele aanpassingen uit in het bedrijf om nog efficiënter te kunnen werken. (Foto: Daisy Renders).


Boxtheater
brengt 'vals'
op de planken

Boxtheater wil ieder jaar haar publiek verrassen met bijzondere voorstellingen op evenzo unieke locaties. Bij de nieuwste productie 'Vals' is opnieuw gekozen voor een theaterwandeltraject. Het publiek krijgt drie stukken voorgeschoteld en loopt tussendoor naar de verschillende verrassende locaties. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Verlangen, strijd, reislust, wanhoop en hoogmoed: deze thema's komen aan bod in de voorstelling die Boxtheater op de planken brengt. De regie is in handen van Rick Hooijberg, Lucas Kastelijn en Geert Niland. Dit jaar wordt als reprise een vierde (muziek)stuk georganiseerd waar onder het genot van een drankje teruggeblikt kan worden op de voorstelling, in het bijzijn van spelers en productie medewerkers.

PREMIÈRE

De première vindt plaats op vrijdag 30 maart. Daarna wordt het stuk nog opgevoerd op 31 maart, 6, 7, 13, 14, 19 en 20 april. Vertrekpunt is kringloopwinkel Het Goed aan de Industrieweg in Boxtel. Via www.boxtheater.nl kunnen belangstellenden kaarten à 12,50 euro reserveren.