SNS Winkel opent deuren in Boxtel

Nederlandse bank SNS opent zaterdag 10 maart om 10.00 uur een winkel aan de Rechterstraat 24. Hier kunnen klanten terecht voor advies op maat en voor hun dagelijkse bankzaken, zoals het afsluiten van een betaal,- of spaarrekening, hypotheek of verzekering.

Naast de uitbreiding van de online en mobiele dienstverlening opent SNS nog steeds winkels. De ambitie is om naar 230 vestigingen te groeien, laat de Nederlandse bank weten. ,,Onze klanten kunnen zelf kiezen hoe ze hun bankzaken willen regelen", aldus Chi-Ming Chan en Jeroen Kleiweg, de franchise ondernemers van de SNS Winkel in Boxtel. ,,In onze winkel kunnen zij terecht voor persoonlijke dienstverlening."

WORKSHOPS

Naast het beantwoorden van alle vragen over sparen, betalen of online bankieren, verzorgen Chan en Kleiweg ook ook workshops over online bankieren voor iedereen die daar hulp bij kan gebruiken. Daarnaast kunnen mensen schade melden, hun kredietlimiet wijzigen of hun Bureau Krediet Registratie opvragen. ,,We zien graag blije klanten", aldus de ondernemers. ,,Daarom denken we slim met ze mee." Zo is het ook mogelijk een gesprek thuis bij iemand te voeren. De SNS Winkel in Boxtel is geopend van maandag tot en met zaterdag.

Boxtel

Voorjaarsproeverij

Yvon Goossens en Marco Vermeijs van Proef! Culinair houden zondag 18 maart een voorjaarsproeverij in hun winkel aan de Molenstraat in Boxtel. Mensen kunnen kennismaken met een grote selectie aan seizoensproducten, onder meer wijnen, bieren, kazen en charcuterie. De eerste ronde vindt plaats tussen 11.00 en 14.00 uur, de tweede proeverij van 15.00 tot 18.00 uur. Kaarten kosten 15 euro per persoon. Mensen die hun tickets via www.proefculinairwebshop.nl bestellen, krijgen 2,50 euro korting.

Dansmiddag in De Rots

In gemeenschapshuis De Rots in Boxtel wordt zondag 18 maart een dansmiddag gehouden. De muzikale ondersteuning komt van de formatie New Harvest en van John en Marjolein van Stardust Live. Tijdens deze middag is er een cateringstand aanwezig met Indische hapjes. Tijdens deze activiteit wordt er geld ingezameld voor de Stichting Hulphond Nederland. De middag duurt van 14.00 tot 18.00 uur. De entree bedraagt in de voorverkoop 6 euro en aan de zaal 8 euro. Aanmelden voor de dansmiddag is mogelijk via telefoonnummer (073) 54 30 934 of 06-44 18 10 34.