HOTAK '68 BIEDT FLINKE TEGENSTAND

Nipt gelijkspel voor Boxtelse tafeltennissers

Het jeugdteam van de Boxtelse tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo was zaterdag te gast bij Hotak '68. Het team uit Hoogerheide, dat afgelopen seizoen kampioen werd in de eerste klasse junioren, doet het opvallend goed in de hoofdklasse en bood dan ook flinke weerstand. De spelers van Taverbo moesten alles uit de kast halen om in elk geval wat punten mee naar huis te nemen.

In de eerste partij was Bas Suijkerbuijk van Hotak '68 dan ook net iets sterker dan Jimmy Cheung. Lars Strik maakte in de daaropvolgende partij de stand weer gelijk door in een spannende vijfsetter te winnen van de in dit seizoen nog ongeslagen Youri Aarden. Rick van der Schoot voegde daar zonder moeite nog een punt aan toe door vrij makkelijk te winnen van Rianne de Vogt.

VOORSPRONG

Hierna leek het niet meer te lukken bij Taverbo-Sabo en liep Hotak '68 uit naar een 4-2 voorsprong. Het Boxtelse team wist zich echter te herpakken en sleepte er in het staartje van de wedstrijd toch nog een gelijkspel uit. Cheung won in vijf games op het nippertje van De Vogt. En Strik zorgde hoogstpersoonlijk voor de punten deze middag door al zijn partijen te winnen. Hierdoor zijn de Boxtelse tafeltennissers gestegen naar de derde plaats, op de voet gevolgd door Stiphout.

JEUGDTOERNOOI

Komend weekeinde ligt de tafeltenniscompetitie stil vanwege het jeugdklassentoernooi in Zwolle. Hieraan nemen namens Taverbo-Sabo Rick van der Schoot en Sjoerd van Heerebeek deel.

SENIOREN

Uitslagen zaterdag 24 februari

Smash (M) 1 - Taverbo-Sabo 1        7-3
TTC Middelburg 3 - Taverbo-Sabo 2        4-6
TIOS '51 2 - Taverbo-Sabo 3        1-9
Never Despair 3 - Taverbo-Sabo 4        8-2
Waalwijk 1 - Taverbo-Sabo 5        5-5
Irene 7 - Taverbo-Sabo 6        4-6
Never Despair 9 - Taverbo-Sabo 7        6-4
Smash '73 4 - Taverbo-Sabo 8        0-10
Never Despair 11 - Taverbo-Sabo 9        7-3

JEUGD

Hotak '68 2 - Taverbo-Sabo 1        5-5
Bergeijk 1 - Taverbo-Sabo 2        4-6
Never Despair 7 - Taverbo-Sabo 3        2-8


Kaarten bij vv Irene

Bij voetbalvereniging Irene wordt morgen, vrijdag 2 maart weer een kaartavond gehouden. Deze vindt plaats in de kantine aan de Kaal Hoefsteeg in Gemonde. Op vrijdag 16 maart is er de uitreiking van de serieprijzen. Daarvoor tellen acht van de eerste elf avonden mee. De aanvang van de kaartavond is om 20.00 uur en de kantine is open vanaf 19.15 uur. De prijsuitreiking is rond 23.00 uur. Het inschrijfgeld bedraagt 2,50 euro.