TWAALF MEDAILLES VOOR LEDEN

'I Love Taekwondo Cup' prooi voor Taekwondo School Dekker

De beker van het toernooi I Love Taekwon-do werd zondag door Taekwon-do School Dekker (TS Dekker) mee naar Boxtel genomen. Twaalf leden van de vereniging wonnen individueel een medaille en door die goede prestatie kreeg de school ook nog eens de bokaal.

Het waren voor de Boxtelse taekwondoka's resultaten van formaat. Het toernooi, gehouden in Amsterdam, werkt op basis van een knock-outsysteem: iedere ronde vloog iemand uit het toernooi.

TIEN FINALISTEN

Liefst tien leden van TS Dekker haalden de finale en zes daarvan mochten met een gouden medaille naar huis.

Prijswinnaars

Sparren: Lucas Punt (1e); Loubna Driouch (1e); Linda Beekmans (1e); Areeb Abbas Ashraf (1e); Tilila Mairouche (1e); Dinand Verhoeven (1e); Mara van der Heijden (2e); Cas Paridaens (2e); Max van Brunschot (2e).

Tulls: Linda Beekmanss (1e); Areeb Abbas Ashraff (3e); Amy Bresserss (3e).

FOTO BOVEN: Het regende prijzen voor de leden van Taekwondo School Dekker. Er werden liefst twaalf medailles behaald. (Foto: TS Dekker).