Spinnen met Puck en Björn bij Taverbo

Sport is het vliegwiel voor een vitale maatschappij, stelt Balans. Dat is de reden dat de politieke partij woensdag 7 maart in de tafeltennishal van Taverbo-Sabo aan de Voetboog een sportieve avond organiseert. Die staat onder leiding van Bjorn van de Langenberg, nummer dertien op de lijst van Balans, en het Liempdse wielertalent Puck Moonen. Iedereen is uitgenodigd om deel te nemen aan de 'spinning-uitdaging'.

Van de Langenberg is eigenaar van Super Sports Events en eventmanager bij Health & Sports Club op de High Tech Campus in Eindhoven, terwijl wielrenster Moonen onder contract staat bij de Belgische vrouwenploeg Lotte Soudal. Ze werd vorig jaar verkozen tot mooiste sportvrouw door mannenblad FHM. Moonen is ambassadeur van het wielerfestival dat Van de Langenberg organiseert op de High Tech Campus.

DORINI'S

Onder begeleiding van beide sporters kunnen deelnemers spinnen op fietsen, beschikbaar gesteld door Hipa Sports. Zij worden aangemoedigd en gesteund door het Boxtelse feestduo De Dorini's. Bezoekers worden vanaf 20.00 uur ontvangen bij Taverbo. Een halfuur later opent lijsttrekker Mariƫlle van Alphen van Balans de avond. Aanmelden voor de activiteit is mogelijk via e-mail: info@balansboxtel.nl of info@supersportevents.nl. Het is ook mogelijk om op de avond zelf spontaan deel te nemen. Er zijn douches beschikbaar.

FOTO ONDER: Sportievelingen Puck Moonen en Bjorn van de Langenberg begeleiden woensdag 7 maart de sportieve spinning-avond die politieke partij Balans organiseert in de accommodatie van Taverbo aan de Voetboog.