Afbeelding
Foto: Jo Custers

FOTOPUZZELWEDSTRIJD IN KADER KERKBALANS

Heilig Hartparochie deelt prijzen uit

Willemien Renders en Clarina van der Schoot uit Boxtel hebben de fotopuzzelwedstrijd gewonnen die de Heilig Hartparochie uitschreef in het kader van de actie Kerkbalans. Het tweetal kreeg dinsdagavond een fles wijn, een koker bonbons en een bos tulpen overhandigd door pastoor Jacques Grubben van de Heilig Hartparochie. Jet van der Heijden uit Lennisheuvel, de derde prijswinnaar, krijgt haar prijs op een later moment.

Tientallen parochianen deden mee aan de puzzelwedstrijd, maar slechts negentien van hen kwamen tot de goede oplossing. Die luidde: 'Hart voor elkaar'. Uit de negentien goede antwoorden werden drie prijswinnaars getrokken.

Pastoor Grubben werd vergezeld door Robert Zwanenberg en Jo Custers, beiden leden van de werkgroep Kerkbalans. Het drietal werd allerhartelijkst ontvangen in de woning van mevrouw Van der Schoot aan de Annastraat. ,,Natuurlijk doe ik volgende jaar opnieuw mee, als er tenminste wéér een puzzelwedstrijd is", merkte mevrouw Van der Schoot op. ,,Puzzelen vind ik leuk en zeker als ik ook nog een prijsje win…"

OP DE FOTO: Pastoor Jacques Grubben feliciteert twee van de drie winnaars van de fotopuzzelwedstrijd in het kader van de actie Kerkbalans: Willemien Renders (links) en Clarina van der Schoot. (Foto: Jo Custers).

Liempde

Toneel in De Serenade

Multifunctionele accommodatie De Serenade wordt begin maart omgetoverd tot een sfeervol ziekenhuis. Dan treedt namelijk Toneelclub Liempde op met de klucht 'Een gekkenhuis in het ziekenhuis'. Morgen, vrijdag 2 maart is de eerste voorstelling; er zijn ook uitvoeringen op 3, 9 en 10 maart in de zaal aan de Oude Dijk 117. De laatste kaartjes à 9,50 euro zijn online te bestellen op www.toneelclubliempde.nl.