Oktoberfest Boxtel beleeft reprise bij 'De Oude Ketting'

Na een geslaagde eerste editie in 2017 beleeft Oktoberfest Boxtel komend najaar een reprise. Op het parkeerterrein van eetcafé De Oude Ketting aan de Bosscheweg wordt opnieuw een grote feesttent opgebouwd waar vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober niet alleen feestmuziek klinkt van De Aggemarvanhuisaf Band. Ook andere acts komen op het podium.

De organisatoren van Oktoberfest Boxtel, William en Riekske van Dinther van De Oude Ketting, Luuk Hendriks en deejay Mike van Dijk kijken met plezier terug op het eerste muziekfeest. ,,Het waren twee fantastische avonden vol vertier, muziek, bier en veel gezelligheid. Alhoewel de procedure voor het verlenen van de vergunning niet zonder slag of stoot is verlopen, kunnen we achteraf terugkijken op een geslaagd evenement", meldt woordvoerder Hendriks.

GELUIDSNORMEN

Mede door een goede samenwerking met de gemeente, politie en brandweer is het evenement verlopen zoals vooraf gepland.

,,Gezien het succes, hoefden we dan ook niet lang na te denken over een volgende editie. Het Oktoberfest Boxtel vindt dit jaar plaats op vrijdag 12 en zaterdag 13 oktober. Deze editie pakken we nog grootser uit. Naast onze eigen Boxtelse Aggemarvanhuisaf Band zullen ook andere acts het podium betreden. Voor wat betreft de geluidsnormen vindt we ook dit jaar nauwe afstemming plaats met overheidsinstanties om de eventuele overlast voor omwonenden tot een minimum te beperken", aldus Hendriks.

KAARTVERKOOP

Mensen die tijdens de afgelopen editie al een tafel reserveerden voor een eventuele tweede editie krijgen exclusief voorrang tijdens de kaartverkoop. Hoe en wanneer die start, wordt nog bekendgemaakt door de organisatoren.