Afbeelding
Foto:

040Fit! blijft bij de tijd met vernieuwingen

Een speciale eGym-cirkel, een volledig vernieuwde vloer, de komst van voedingsconsulent Sabine van den Brand: sportschool 040Fit!, sinds oktober 2015 gevestigd aan de Fellenoord in Boxtel, blijft constant vernieuwen. ,,We luisteren naar wat onze leden belangrijk vinden", aldus directeur Joris Kooter. ,,Het is belangrijk te blijven investeren in nieuwe technieken."

Bij de sportschool zijn verschillende opties mogelijk voor leden: ze kunnen individueel gebruikmaken van fitnessapparatuur, deelnemen aan (virtuele) groepslessen of persoonlijke training en begeleiding krijgen van trainers. En sinds kort is in het midden van de sportschool een eGym-cirkel ingericht, waarbij sportievelingen een programma van dertig minuten op hun eigen niveau afwerken. ,,Mensen die starten met sporten, vinden het vaak lastig om na enkele maanden een extra stap te maken. Met dit programma hoef je over die extra stappen niet na te denken; je volgt de oefeningen die je krijgt. Dat wordt bijgehouden met een persoonlijke chip", legt Kooter uit. Om de zes trainingen kijkt een instructeur mee en wordt een krachtmeting gedaan."

040Fit! telt momenteel 1.650 leden. ,,De komst naar Boxtel heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. We hebben het goed naar onze zin in dit pand en gaan niet weg", aldus Kooter. ,,Door het aantal leden is het belangrijk om te blijven vernieuwen."

FOTO ONDER: Fitnessinstructeur Tomas Faber van 040Fit! begeleidt deelnemers in de eGym-cirkel.