DUO ERWIN HOLOWACKI/JURGEN VAN DUN SCOORT HOOG

Dubbeltoernooi BRTC lijkt beslist

Erwin Holowacki is ook met nieuwe dubbelpartner Frans van Dun ongenaakbaar in tweede ronde van het Dubbeltoernooi van de Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie. Achtervolgers hebben voorlopig het nakijken.

In de tweede ronde van het toernooi moesten twee spelers zich afmelden vanwege langdurige blessures. Ronald van Dael, die samen met Holowacki alle partijen in de eerste ronde had gewonnen, kon niet spelen door gescheurde enkelbanden en Gerrie Hoenselaars, die de eerste ronde optrok met Van Dun, moest zich afmelden vanwege een voetblessure. Hierdoor koppelde de organisatie Holowacki aan Van Dun en zo kon de tweede ronde toch verder.

Beide spelers moesten in de eerste partij nog wel aan elkaar wennen, maar al snel vonden zij het juiste ritme en bleven in alle vier gespeelde wedstrijden ongeslagen. Het duo gaat nu met negen punten stevig aan de leiding. Het eerstvolgende duo Toon van Geel en Peter de Rooij, staat inmiddels op een achterstand van drie punten en daarachter volgen zes dubbelteams op vier punten. Volgende week is de laatste ronde en het moet raar lopen willen Holowacki en Van Dun er niet met de winst vandoor gaan. Tenzij achtervolgers alle wedstrijden winnen en de koplopers alles verliezen.

Stand Dubbeltoernooi: Erwin Holowacki/Frans v. Dun: 9 punten; Toon v. Geel/Peter de Rooij: 6; Mari Smits/Hans v. Haaren: 5; Uschi Meeuwis/Erik v.d. Schoot: 5; Ad v. Lier/Arnold v.d. Heijde: 5; Cees Hems/Hans v. Weert: 5; Ad v. Weert/Wim v. Aarle: 5; Henk v.d. Laak/Lothar Groth: 5; Bart Theeuwes-Stef Schellekens: 4; Gabriël Valks/Hans Stoker: 2; Dinie v.d. Nieuwenhuizen/Henk IJsseldijk: 2; Geerta Pluut/Ad Brekelmans: 2; Ad de Man/Eline Hermans: 0.

OISTERWIJK DELFT ONDERSPIT IN LENNISHEUVEL

Voetballers LSV stunten tegen koploper

LSV, dat de negende plaats bezet op de ranglijst, ontving zondag koploper Oisterwijk in het sportpark aan de Mijlstraat. Hoewel in de beginfase een afstraffing dreigde, herpakten de voetballers uit Lennisheuvel zich en zorgden ze voor een gigantische stunt door met 3-2 te winnen.

Binnen tien minuten keek de thuisploeg al tegen een 0-2 achterstand aan tegen Oisterwijk door doelpunten van de Oisterwijkse spelers Malvona en Pirron. Een nederlaag dreigde, maar LSV herpakte zich en gaf vanaf dat moment goed partij. Steeds meer raakten de voetballers ervan overtuigd dat er mogelijkheden waren tegen de huidige leider van de competitie. Vlak voor rust was het Matheusz Lenarcik die een goed uitgespeelde aanval van LSV beheerst afrondde. In de 58e minuut was het de mee naar voren gekomen Maikel van Kasteren die met een afstandsschot de Oisterwijkse doelman volkomen kansloos liet. De ploeg van coach Faysal Bouhoud wist niet goed om te gaan met de situatie en toen tien minuten voor het

Thom Brocken is beste bouler tijdens wekelijkse regiomix

De wekelijkse regiomix van jeu-de-boulesvereniging De Walnoot vond maandag plaats op de verwarmde binnenbanen aan de Selissenwal. Thom Brocken ging er met de eerste prijs vandoor. Hij scoorde 19 punten.

Het toernooi dat de vereniging iedere maandag houdt, trok ook deze week een groot aantal deelnemers. Naast Brocken eindigden Leo Bekers en Jos van Meersbergen op een gedeelde tweede/derde plaats met 17 punten.

Geïnteresseerden die ook mee willen spelen, zijn iedere maandag welkom vanaf 13.00 uur aan de Selissenwal 25. Meer informatie: www.jbvdewalnoot.nl

eindsignaal Rowi van den Besselaar voor 3-2 zorgde kwam er geen antwoord meer van de bezoekers. Na twee wat ongelukkige nederlagen is deze overwinning een flinke motivatie voor LSV om op de ingeslagen weg verder te gaan.

Als de weersomstandigheden het toelaten, gaat LSV zondag 25 februari op bezoek bij Irene in Gemonde.

JO19-1: Unitas - LBC 14.30

FOTO ONDER: LSV-speler Maikel van Kasteren aan de bal. Hij zorgde voor de gelijkmaker in de 58e minuut, waarna de ploeg uit Lennisheuvel in de slotfase winnende treffer scoorde. (Foto: Hans Verberk).