Afbeelding
Foto: Onbekend

LADIES DAY MET MODE EN ACCESSOIRES

Genieten van het vrouw-zijn in gemeenschapshuis De Walnoot

Een gezellig uitje voor vriendinnen, zussen of moeder en dochter met voor elk wat wils. Dat is de opzet van de Ladies Day die acht vrouwen zaterdag 24 februari organiseren in gemeenschapshuis De Walnoot in Boxtel. Daar zijn vele leuke en typisch vrouwelijke trends en gadgets te vinden.

De Walnoot wordt zaterdag als het ware 'gekaapt' door vrouwen en omgetoverd tot een damesparadijs. De acht organisatoren komen uit het Meierij-gebied en zijn de drijvende kracht achter platform Females@Brabant waarbij het vrouw-zijn centraal staat.

Er vinden diverse modeshows plaats van bruids- en avondjurken, maar er is ook vrijetijds- & casual kleding, club- & boutique-wear en nachtmode te zien. Exclu-

Liempde

Brainstormrondje

De brainstormsessies van Brabants Centrum over de detailhandel in Liempde beginnen dinsdagavond 27 februari om 19.30 uur in D'n Liempdsen Herd. 'Consumenten' uit Liempde die nog mee willen doen, kunnen zich aanmelden via e-mail: trees@vannunendesign.nl, info@spill.nl en pol.jansen@brabantscentrum of bij Pål Jansen via telefoonnummer 06-57 54 53 08.

sieve boetieks tonen mode die doorgaans niet in de winkel te koop is. De presentaties op de catwalk bieden voor elk wat wils en zijn bestemd voor alle maten. Bovendien zijn er producten op het gebied van onder meer lichaams- en huidverzorging en cosmetica te vinden. In De Walnoot wordt ook een professionele fotostudio ingericht waar modellen in spe gescout worden door een casting-director en twee ervaren modellen. Tevens kunnen bezoeksters daar mooie portretfoto's of leuke kiekjes laten maken. Er worden tien gratis fotoshoots verloot.

GRATIS ENTREE

De Ladies Day in De Walnoot aan de Reginahof 1 is zaterdag tussen 12.00 en 18.00 uur gratis toegankelijk.

Boxtel

Tweedehandsmarkt

Vogelvereniging Vogelvreugd-Ons Ideaal houdt zondag 25 februari een tweedehandsmarkt in De Rots. Het gemeenschapshuis aan de Nieuwe Nieuwstraat 7 is open van 13.00 tot 16.00 uur. De entree bedraagt 1 euro, kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang. Er zijn nog enkele verkooptafels beschikbaar, bel na 19.00 uur naar (0499) 39 51 81, of reserveer via e-mail: jan@vogelvreugdonsideaal.nl.