Afbeelding
Foto:

AGGEMARVANHUISAF BAND IN HET ZONNETJE OP DAG VAN DE LIEFDE

Valentijnsode verrast muziekske

De Aggemarvanhuisaf Band wachtte gistermiddag een bijzondere verrassing. Charlotte Pennings van Modern Classic Music School zong het verbaasde dweilorkest liefdevol toe. Op verzoek van voorzitter Ans van Weert, die haar muzikanten op Valentijnsdag in het zonnetje wilde zetten.

De Aggemarvanhuisaf Band had een drukke carnaval. Volgens traditie werd dat op aswoensdag geƫvalueerd bij een van de leden thuis, dit keer bij saxofoniste Jessica van Oirschot. De verrassing was groot toen de deurbel klonk en Charlotte zingend naar binnen liep. Het drukke gezelschap viel meteen stil en luisterde aandachtig naar het toepasselijke 'Perfect' van Ed Sheeran. Van Weert stond in een hoekje stilletjes te genieten van de muziek en van haar muziekclub. ,,Normaal houd ik een toespraakje. Omdat het nu ook Valentijsdag is, leek me dit veel leuker", vertelde ze gistermiddag. Van Weert wilde zo de bandleden bedanken voor hun inzet. ,,We kunnen altijd rekenen op elkaar en hadden samen een fijne carnaval. Het is een vriendenclub die dagen achter elkaar als een soort familie met elkaar optrekt. Dat soort betrokkenheid is niet vanzelfsprekend. Daarom wilde ik ze verrassen."

Ook voor Pennings was het een bijzondere dag. Na een Valentijns-oproepje op Facebook reisde ze gisteren van adres naar adres om namens stille aanbidders een muzikale liefdesboodschap over te brengen. (Foto: Peter de Koning)