Afbeelding
Foto: Hans van Doorn

OOK PRETROOSTER VOOR Ploegers, Oggelvorsen en Mullukzuipers

Staatscourant Eendengat wegwijzer bij leutfeest

Net als andere jaren biedt Brabants Centrum haar lezers ook nu weer het complete feestprogramma voor alle carnavalsvierders in de regio. Het nieuwsblad, dat sinds 2001 de eretitel Staatscourant van Eendengat mag voeren, blikt uiteraard vooruit op de festiviteiten die de Boxtelse Waggelaars de komende dagen staan te wachten. Maar daarbij worden de omliggende dorpen niet vergeten. De Liempdse Ploegers, de Essche Oggelvorsen én de Gemondse Mullukzuipers, ze komen allemaal aan bod in deze leuteditie.

Naast het programma voor de carnavalsdagen, staat de krant vandaag ook bol van kolderactiviteiten die afgelopen weekeinde plaatsvonden. De twee uitverkochte Snertconcerten van de Beyersland Kapel, het Drieka Habrakenbal van De Natneuzen, het seniorencarnaval van De Agterblijvers, maar ook het optreden van Django Wagner voor de bewoners van De Munsel. De komende dagen gaan de verslaggevers en fotografen van Brabants Centrum op pad om de omgekeerde wereld in deze regio kleurrijk vast te leggen. Feestneuzen kunnen ook zelf foto's en filmpjes aanleveren. Mail naar bc@brabantscentrum.nl of plaats ze als reactie op de Facebookpagina van de krant.

FOTO BOVEN: Zondag gingen de handjes de lucht in met Hannes d'n Dorpsgek (Paul van de Sande) tijdens het seniorencarnaval in de Tijberzaal. (Foto: Hans van Doorn).