Kookavonden Smaak van Boxtel voor KBO-leden

Leden van de Katholieke Bond van Ouderen (KBO) zijn woensdag 21 februari om 18.30 uur welkom om een avond te koken en lekker te eten tijdens een bijeenkomst van De Smaak van Boxtel. Al vijftien jaar is deze formule een succes.

Deelnemers werken samen met enkele andere hulpkoks en een 'professionele' gastkok van buitenlandse komaf aan de voorbereidingen van een gerecht uit haar of zijn land van herkomst. Het maakt onderdeel uit van een internationaal vijfgangenmenu dat om 20.00 uur op tafel komt en door alle aanwezigen wordt genuttigd. Doel is om nader kennis te maken met mensen uit andere culturen. Deelname kost acht euro; dit bedrag dient op de avond zelf contant te worden afgerekend. Deelnemers dienen een eigen theedoek mee te nemen.

Er wordt gekookt in de keuken van het Baanderherencollege. De ingang is te vinden bij sportcentrum De Dommel, Van der Voortweg 14. De kookavond duurt tot ongeveer 22.15 uur. Belangstellende KBO'ers dienen zich vóór 10 februari op te geven via e-mail: kbo.boxtel@gmail.com of door te bellen naar Jo de Wilt, telefoonnummer 06-19 95 39 97.


De Grote Lennisshow

Kinderen mogen tijdens de 'Grote knotsgekke Lennisshow' vrijdag 9 februari laten zien wat ze in huis hebben. De feestochtend vindt plaats in gemeenschapshuis Orion in Lennisheuvel en duurt van 08.30 tot 12.00 uur. Naast moppen tappen, zingen en dansen worden ook een Miss en Mister Carnaval gekozen door de aanwezige kinderen.