Inschrijven voor ratingtoernooi LTV Munsel

TENNIS

Tennisvereniging LTV Munsel houdt van 12 tot en met 18 maart de eerste editie van het Job Investment-ratingtoernooi op de kunstgrasbanen aan de Voetboog in Boxtel. Belangstellenden kunnen zich inschrijven in de bekende spelonderdelen: herendubbel-, damesdubbel-, gemengd dubbel-, heren enkel- en dames enkelspel.

Deelnemers wordt op basis van hun niveau bij elkaar ingedeeld en daardoor ontstaan er voor het publiek én de spelers heel leuke wedstrijden, meldde Bjorn Robben eerder al in deze krant. Hij is een van de organisatoren van het nieuwe toernooi. Tijdens de toernooiweek wordt vrijdag 16 maart een après-skifeest gehouden.

Het door Job Investment gesponsorde ratingtoernooi is goedgekeurd door tennisbond KNLTB. Belangstellenden kunnen zich inschrijven via toernooi.nl (nummer 1800356).


Slechte week voor libreteams van 't Ivoor

Het eerste libre-team van biljartvereniging 't Ivoor liep vorige week tegen een forse nederlaag aan. Koploper BBG Haarsteeg 1 trakteerde de Boxtelse biljarters op een 30-19 nederlaag.

Don van der Wiel, Theo Verhagen en Chris Fasseur bleken uiteindelijk kansloos. Ook het derde team verloor met dezelfde cijfers van Elsie 1. De recreanten libre 1 sleepten daarentegen een gelijkspel uit het vuur tegen BV De Hazelaar 2. Hoewel alleen Fouad Hasbani zijn partij won, eindigde het duel alsnog in 34-34.

Het tweede team van de recreanten libre was het spoor bijster en verloor met 31-30 van JBGB 1. Ploegen 3 en 4 in deze discipline leden eveneens nederlagen tegen respectievelijk DVR (37-30) en De Vliedberg 4 (28-34). Al met al een teleurstellende week voor de libre-teams.

Bij het driebanden waren de uitslagen beter. Op de kleine tafel won 't Ivoor 1 van Ons Moeder 1 met 30-21. Aan de grote tafel werd het Midget Gilde 1 verslagen met 30-20. Bij de recreanten wonnen de driebanders van 't Ivoor 6 van clubgenoot 't Ivoor 5: 24-20. Team 7 verloor nipt van De Luchtschippers 1: 26-25.


Joop Schellekens is beste bouler tijdens wekelijkse regiomix

De wekelijkse regiomix van jeu-de-boulesvereniging De Walnoot vond maandag plaats op de verwarmde binnenbanen aan de Selissenwal. Joop Schellekens ging er met de winst vandaar. Hij scoorde 23 punten.

Het toernooi dat de vereniging iedere maandag houdt, trok deze week 38 deelnemers. Naast Schellekens eindigden ook Jo Hanegraaf (21 punten) en Jo van der Heijden (11 punten) op het podium. Geïnteresseerden die ook mee willen doen, zijn iedere maandag welkom vanaf 13.00 uur aan de Selissenwal 25. Meer informatie: www.jbvdewalnoot.nl.