STIPHOUT VERSLAAT ESSCHE VOETBALLERS

Essche Boys kan niet stunten tegen nummer 2

Het lukte Essche Boys zondag niet om afstand te nemen van de onderste plekken. De ploeg verloor met 2-4 van de nummer twee op de ranglijst: Stiphout Vooruit.

Dat de tegenstander won, was geen schande: Stiphout staat twee verliespunten achter de koploper. Het team uit Esch heeft zes punten uit tien wedstrijden.

DEGRADATIEPLEKKEN

Essche Boys staat momenteel op de twaalfde stek met twee punten voorsprong op de onderste twee plekken. Als de ploeg aan het einde van de competitie nog steeds twaalfde staat, dan komt zij ook volgend seizoen uit in de vierde klasse. Nummer dertien speelt nacompetitie, de laatste degradeert.

SENIOREN

Uitslag zondag 28 januari

Essche Boys 1 - Stiphout Vooruit 1        2-4

Programma zondag 4 februari

Mariahout 1 - Essche Boys 1        14.30

Nuenen 4 - Essche Boys 2        12.00

Den Dungen 4 - Essche Boys 3        10.00

Essche Boys VR - Wilhelmina B. VR        11.00

VETERANEN

Programma zaterdag 3 februari

Brabantia VE - Essche Boys VE16.30


Wandelen in de winterse Kampina

Natuurmonumenten houdt zaterdag 10 februari een wandeling door natuurgebied Kampina. Het doel? Aan publiek tonen welke bedrijvigheid planten en dieren vertonen in de winter.

De activiteit is gericht op volwassenen, kinderen mogen ook meedoen. De excursie begint om 10.00 uur bij parkeerplaats De Roond nabij de Kampina. Leden van Natuurmonumenten betalen vijf euro. Aan niet-leden wordt een bedrag van acht euro gevraagd. Kinderen betalen respectievelijk zeven en vier euro. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl.