GROOTSCHALIGE UITVOERING OP 21 JANUARI

Artiesten Talent Factory op
'tienertour' in het Muziekhuis

De talenten- en zangklassen van Talent Factory geven zondag 21 januari om 13.30 uur een uitvoering in Muziekhuis Boxtel aan de Passage Riche. Het thema van het muziektheaterstuk is 'Tienertour'.

Een muzikale reis door Nederland. Dat kan het publiek verwachten tijdens het optreden van Talent Factory, aldus eigenaar Kees Berkelmans. De leerlingen die bij het platform van talent op het gebied van muziektheater zijn aangesloten, zijn tussen de 8 en 15 jaar oud. Zij brengen di-

Boxtel

Galactic Lo-Fi Orchestra

De bekende en deels uit Boxtel afkomstige popgroep The Galactic Lo-Fi Orchestra brengt een nieuw album uit: 'The happy prince and other stories or the picture of Dorian Gray'. In theaterzaal Podium Boxtel aan de Burgakker vindt zaterdag 20 januari vanaf 20.30 uur de cd-presentatie plaats met optredens van de band zelf, singer-songwriters Anne van Damme en Stijn Charpentier en de nieuwe Boxtelse band Super Sonic Smash Kids, met ex-leden van Northern Lights. Mensen die een kaartje voor de albumpresentatie in Podium Boxtel à 7,50 euro kopen via www.podiumboxtel.nl, krijgen het album er gratis bij.

verse nummers ten gehore, zoals Fast Car van Tracy Chapman en Ik huil alleen bij jou van Ali B. en Diggy Dex. Ook wordt volop gedanst tijdens de optredens. Docenten Lotte Timmermans (dans) en Hester Visscher (zang en theater) zorgden voor de begeleiding. ,,Daarnaast hebben we lokale muzikanten bereid gevonden onze talenten muzikaal te begeleiden", zegt Berkelmans. Dirk Bekkers (drums), Viktor van Dooren (gitaar), Eric Arts (basgitaar), Peter van den Hurk (toetsen), Ans van Weert (saxofoon) en Sjef van Weert (muzikaal leider, trombone) maken hun opwachting. Talent Factory heeft bewust gekozen voor een optreden in het Muziekhuis, vertelt Berkelmans. ,,We willen de samenwerking zoeken met andere culturele aanbieders in de gemeente." Kaarten voor 'Tienertour' à 5 euro zijn verkrijgbaar bij de entree van het Muziekhuis.