Afbeelding
Foto: MHC MEP

KWALIFICATIE VOOR ZNK IN EINDHOVEN

Zaalhockeyploegen MEP boeken goede prestaties

Jongens D1 van de Boxtelse hockeyvereniging MEP is zondag in de zaal kampioen van de topklasse geworden. Door de winst op Helmond stelde de ploeg de titel veilig. Met deze prestatie kwalificeerden de jonge sporters zich voor de Zuid-Nederlandse kampioenschappen zaalhockey, die zondag 21 januari in Eindhoven plaatsvinden. Ook jongens C1 weet zich, via een tweede plaats in hun poule, ook zeker van een plek op dit zaalhockeytoernooi.

Met een comfortabele uitslag van 4-1 in het voordeel van MEP toonden de jongens dat ze terecht kampioen van de topklasse zijn geworden. In het daaropvolgende duel met Rosmalen stond niets meer op het spel, waardoor de Boxtelse ploeg een nederlaag leed. Het mocht de pret echter niet drukken.

Om zich te kwalificeren voor de Zuid-Nederlandse kampioenschappen moest het team, dat geleid wordt door trainer/coach Thijs Langenhoff en Sjoerd Verzijden, een eerste of tweede plaats in de poule nodig. Met de titel op zak gaan de hockeyers het toernooi met vertrouwen tegemoet. Dat een D1-team in de topklasse doorgaat naar het Zuid-Nederlands kampioenschap is een unicum voor MEP. In de eerste wedstrijd treedt de ploeg komende zondag aan tegen hockeyclub Warande.

FOTO ONDER: Jongens D1 is kampioen geworden in de topklasse van het zaalhockey. Van links naar rechts: Thijs Langenhoff (trainer/coach), Kasper Smits, Pepijn van Thiel, Julian van Thiel, Ties-Jan Klumper, Noah Klaassen, Floris Simons, Joep Holla, Sjoerd Verzijden (trainer/coach) Job Pije, Eif Ophof, Thomas van Thiel (teammanager). Liggend op de grond: keeper Marijn van Asveldt. (Foto: MHC MEP).