Vacaturewebsite Werken in Boxtel is niet meer actief

Werken in Boxtel, het digitale arbeidsportaal dat in maart 2013 werd gelanceerd, is ter ziele. Werkgeversvereniging SPIN heeft de website op 1 januari uit de lucht gehaald.

,,Buiten het feit dat er een enorm aanbod is aan vacaturesites, had SPIN ook niet het idee met deze site het verschil te maken", laat parkmanager Angelien van der Zanden weten. ,,Op de een of andere manier stond www.werkeninboxtel.nl te ver van de werkgevers af en had het blijkbaar ook niet de aantrekkingskracht voor kandidaten om zich massaal te melden met hun cv's." Het is niet de bedoeling dat SPIN volledig afscheid neemt van een arbeidsportaal, benadrukt Van der Zanden. ,,We zijn van mening dat in deze roerige tijd, zeker op de arbeidsmarkt, juist behoefte is aan een soort van mobiliteitscentrum. Dit willen we creëren op onze eigen website. Daar wordt de komende tijd aan gewerkt."

IDEEËN

Momenteel worden de vacatures van leden van SPIN al vermeld op de website www.spinboxtel.nl/werkenopladonk/vacatures. ,,Ook het bundelen van stages en het aanbieden van traineeprojecten zouden via hetzelfde platform aangeboden kunnen worden. Er zijn nog genoeg ideeën waarover we van gedachten gaan wisselen."

Vrouwen

MAANDAG 22 JANUARI

13.00 yoga in De Walnoot.

19.30 kaarten in De Walnoot.

DINSDAG 23 JANUARI

13.00 fietsen; vertrek vanaf Breukelsplein.

19.30 ontspanningsavond in De Rots.

WOENSDAG 24 JANUARI

19.00/20.00/21.00 gym in Angelaschool.

DONDERDAG 25 JANUARI

09.00 nordic walking; vertrek vanaf de Markt.