Kaartverkoop klucht Liempde van start

De kaartverkoop voor de klucht 'Gekkenhuis in 't Ziekenhuis' van Toneelclub Liempde is deze week van start gegaan.

De acteurs staan 2, 3, 9 en 10 maart op de planken in De Serenade aan de Oude Dijk te Liempde. Kaarten kosten 9,50 euro en zijn te koop bij supermarkt Coop aan de Nieuwstraat en online te bestellen via: www.toneelclubliempde.nl.

Om aan de onstuimige ontwikkelingen in de medische zorg te kunnen voldoen, zijn ook in de regio 's-Hertogenbosch aanpassingen nodig in de huidige voorzieningen. Multifunctionele accommodatie De Serenade is gevraagd om in de eerste twee weekenden van maart enkele patiënten op te vangen. Toneelclub Liempde neemt een deel van de verzorging op zich. Dit alles onder het mom van 'een gekkenhuis in het ziekenhuis'.

De leden van de Liempdse toneelclub zijn al enkele maanden bezig om de ins en outs van de patiëntenverzorging onder de knie te krijgen, aldus een woordvoerster. ,,De patiënten moeten acclimatiseren in de voor hen nieuwe omgeving. En om dat in goede banen te leiden, is een bezoekregeling opgesteld. De Serenade kan op de vrijdagen 2 en 9 en de zaterdagen 3 en 10 maart alleen 's avonds bezocht worden.

De voorstellingen beginnen telkens om 19.30 uur.