Afbeelding
Foto: Hans Verberk

DVG verliest oefenduel tegen Sint-Michielsgestel in slotfase

In voorbereiding op de tweede competitiehelft speelden de voetballers van DVG een vriendschappelijke thuiswedstrijd tegen Sint-Michielsgestel. De 1-2 voorsprong werd in de slotfase door de uitploeg teniet gedaan.

Voor trainer Ashwin van Kessel van Sint-Michielsgestel was het een bijzonder duel: de voormalige coach van DVG was weer even terug in Liempde en gaf vooraf aan dat een echte vergelijking tussen beide ploegen niet reëel was. Er ontbraken te veel spelers en deze wedstrijden vormen de beste gelegenheid om andere voetballers ook een kans te geven zich te laten zien.

De Liempdse ploeg kwam op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Twan van den Broek. Hij ontfutselde de bal van een verdediger en speelde vervolgens de laatste man en de keeper uit. Kort voor de rust werd de stand gelijkgetrokken door een afstandsschot dat licht getoucheerd werd door een speler en steeds verder van de handen van Rens van den Akker weg draaide: 1-1.

In de tweede helft kwam DVG snel op voorsprong door een doelpunt van Bas van Houtum. Het duel leek daarna lange tijd op een overwinning voor de thuisploeg uit te draaien maar kort voor het eindsignaal kreeg Sint-Michielsgestel een vrije trap. Die was ingestudeerd. Inspelen op een aanvaller, een kaats terug met een strakke voorzet en vervolgens de bal binnenkoppen. Klinkt simpel en zo was het eigenlijk ook. Het tweede team van DVG kwam ook uit tegen Sint-Michielsgestel en won wél: 2-4.

De oefencampagne van DVG wordt zondag om 12.00 uur afgesloten met een thuiswedstrijd tegen RKSV Boxtel. (Foto: DVG Liempde).


Inschrijven voor jaarlijks         tennistoernooi De Merletten

Hoewel de winter nog in volle gang is, zijn bij LTV De Merletten de voorjaarskriebels al volop voelbaar. De Boxtelse tennisvereniging heeft de inschrijving geopend voor het jaarlijkse 35+ dubbeltoernooi, dat van 17 tot en met 25 maart wordt gehouden op de kunstgrasbanen in sportpark Molenwijk.

Belangstellenden kunnen zich tot 5 maart inschrijven via de website www.toernooi.nl (nummer: 1800257) voor de onderdelen heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel in de categorieën 5

Zaalvoetbal

Uitslagen zaterdag 13 januari

Eltechno inst. - Grieks rest. Corfu        1-10

Goossens Advies - X2COM        3-3

Tahadi - Le Temps Perdu        5-5

Second Cars - Hart van Boxtel        4-2

Kwalitaria Strik - Fysio De Dommel        6-7

Uitslagen maandag 15 januari

Dobotex - Wijnpakkettenonline        1-2

Celdex - Selissen Boys        1-6

Vermeer verz. - Groen als Gras        1-2

Vinyl en Tapijtwinkel - v. Stekelenburg        2-13

Programma zaterdag 20 januari

Gebr. Bekkers - Tahadi        17.00

't Geveltje - Heva/v. Weert        17.45

Café Vollop - Hart van Boxtel        18.30

Fysio De Dommel - Eltechno inst.        19.15

Le Temps Perdu - v.d. Sande/Pacqt        20.00

Grieks rest. Corfu - Vollop/Telaviv        20.45

Programma maandag 22 januari

Dobotex - Meneer van Dommelen        19.00

Vermeer verz. - Verbeij/Hanekroot        19.45

FC Blokfit - Rijschool Gestel 2        20.30

Celdex - Wijnpakkettenonline        21.15

FOTO RECHTS: Spelfragment uit het duel dat de zaalvoetbalteams van Goossens Financieel Advies en X2COM zaterdagavond speelden in sporthal De Braken. Het treffen eindigde in remise: 3-3. (Foto: Hans Verberk).

tot en met 9. Via een poulesysteem worden deelnemers ingedeeld. Naast de wedstrijden zorgt de organisatie van het toernooi ook voor een feestavond op vrijdag 23 maart. Tijdens het tennistoernooi wordt voor het eerst de Bert Kuipertrofee uitgereikt voor de sportiefste speler van het evenement. Kuiper was mede-organisator van het 35+-toernooi en overleed vorig jaar plotseling na een kort ziekbed.


Afbeelding