Afbeelding
Foto: Manon Wagner

Volop waterpret in Dommelbad

Van een glijbaanrace tot waterpolo en van het vertonen van duikkunsten tot een estafette: het waterspektakel dat gistermiddag in Het Dommelbad werd georganiseerd door Buurtsport Boxtel, was een groot succes. Tientallen kinderen genoten volop van de verschillende waterspellen.

,,Er waren meer kinderen dan verwacht, in elke groep zaten wel achttien kinderen," zei Youri enthousiast. Samen met Tom draagt hij zorg voor de organisatie van het waterspektakel. ,,We gingen uit van acht tot tien kinderen per groepje." Waar de jongens behoorlijk fanatiek deelnamen aan het watervoetbal, oefende een aantal meisjes op een mooie duik. Als de bel klonk, was het tijd om door te gaan naar het volgende spel.

Iedereen die minimaal zwemdiploma A in het bezit had, kon meedoen. In totaal waren zeven spellen uitgezet die werden begeleid door stagiaires van het Koning Willem I College en het Summa College. En omdat zwemmen toch wel vermoeiend is, kon er tussendoor wat lekkers gegeten en gedronken worden bij de bar. (Foto: Manon Wagner).