Afbeelding
Foto: CDA Boxtel

Raadsleden CDA vormen top drie kandidatenlijst

De in april 2014 aangetreden driekoppige CDA-fractie in de Boxtelse gemeenteraad wil graag door. Fractievoorzitter Hélène van As werd eerder dit jaar al gekozen tot lijsttrekker en enkele weken geleden wezen de christen-democraten raadslid Vera Brouns aan als wethouderskandidaat. Lieke van den Braak en Roel de los Hoyos Soto staan als nummer vier en vijf op de lijst.

Met overtuiging doet CDA mee aan de gemeenteraadsverkiezingen in maart, stelt lijsttrekker Van As. ,,Onder het motto: Denken, Durven, Doen! willen we zaken in een breder perspectief plaatsen, luisteren naar inwoners en ondernemers, beslissingen durven nemen en deze daadwerkelijk ten uitvoer brengen." Met de huidige raadsleden als top drie van de kandidatenlijst zegt het CDA te kiezen voor ervaring en continuïteit en wordt de huidige politieke koers gewaarborgd.

De plaatsen vier tot en met tien worden ingenomen door enthousiaste en deskundige mensen die soms al jaren meedraaien in de politiek. Oud-wethouder Wim van Erp en voormalig raadslid Betsie van der Sloot hebben zich aangeboden als lijstduwers. ,,Onze lijst heeft een mooie mix van ervaring én nieuw elan. In leeftijd variërend van 19 tot 84 jaar, met verschillende achtergronden en expertises, uit de kernen Boxtel, Liempde en Lennisheuvel. We gaan vol vertrouwen de verkiezingscampagne in", aldus Van As.

FOTO ONDER: De ploeg die namens het CDA meedoet aan de Boxtelse gemeenteraadsverkiezingen. Van links naar rechts: Gijs van der Heijden, Bernadette Hoogakker, Ruud van Casteren, Vera Brouns, Hélène van As, Kübra Atalay, Lieke van den Braak, Angela Hogeweg en Ruud de los Hoyos Soto. (Foto: CDA).