ORKEST 'MR. C' TE GAST IN 'REMBRANDT'

Aggemarvanhuisaf Band
luidt 2017 muzikaal uit

Voor haar traditionele Oudjaarsbal heeft De Aggemarvanhuisaf Band zich zaterdag 30 december verzekerd van de vocale medewerking door Fenne van Wuijtswinkel en Henny van den Boom. Na de pauze treedt coverband Mr. C, voorheen bekend als G@zzerop!, voor het voetlicht in zaal Rembrandt.

Na de geslaagde Oktoberfesten twee maanden geleden, hebben de muzikanten van De Aggemarvanhuisaf Band zich onder meer toegelegd op het Oudjaarsbal. ,,De voorbereidingstijd was echter kort en daarom beperken we ons tot het programma vóór de pauze", meldt bandleider en trombonist Sjef van Weert. ,,We zijn daarom ook blij dat Mr. C het tweede deel van de muziekavond voor haar rekening neemt, temeer omdat enkele muzikanten van die band ons orkest komen versterken."

VOCALE SOLISTEN

Fenne van Wuijtswinkel stond al vaker met De Aggemarvanhuisaf Band op de planken. De zangeres maakte onder meer indruk met een van de hoofdrollen in de Boxtelse musicalproductie Jesus Christ in Concert, waar ze vol overgave de rol van Maria Magdalena vertolkte. De Boxtelse is bovendien uitgekozen om op 31 maart in het Theater aan de Parade in 's-Hertogenbosch een nummer te zingen met theaterdiva Karin Bloemen.

Henny van den Boom kent het publiek onder meer als zanger en gitarist van de band Nailhead, die onder meer optrad tijdens het populaire festival Boer zoekt Band maar ook als uitsmijter was geprogrammeerd van de lokale Uitmarkt in september.

,,Na dit Oudjaarsbal zijn we druk met de voorbereidingen op carnaval. Zondag 28 januari houden we ons Karnavals Kriebels Konsert en op carnavalszaterdag loopt het bekende Waggelpodium weer van stapel met gastoptredens door veel klinkende namen. Ja, ook van prins Donald de Vijfde natuurlijk", blikt Van Weert vooruit. Medio april verzorgt De Aggemarvanhuisaf Band een spectaculair optreden in het kader van het 110-jarig bestaan van Boxtel's Harmonie. Dat gebeurt samen met het slagwerkensemble van die muziekvereniging.

Het Oudjaarsbal begint om 21.00 uur; een uur eerder is de zaal open. Toegangskaartjes kosten 7,50 euro (inclusief welkomstdrankje) en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij grand café Rembrandt aan de Rechterstraat 56. Telefonisch reserveren kan ook: via (0411) 68 53 31.