Voetjes van vloer tijdens dansmiddag in de wijk Oost

New Harvest en Stardust Live zijn zondag 7 januari te gast in gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat in Boxtel.

New Harvest bestaat uit vier muzikanten die graag optreden op dansmiddagen voor mensen van veertig jaar en ouder. Marjolein Damen en John Kersch uit Schijndel vormen samen Stardust Live, een allround muziekduo. Beide muziekgezelschappen brengen een uitgebreid en gevarieerd repertoire ten gehore met populaire hits uit de jaren zestig tot heden. Ook passeren tal van dansstijlen de revue, zoals de foxtrot, rumba, wals en jive. Ook liefhebbers van country en linedance komen aan hun trekken.

HULPHOND

Tijdens de muzikale middag is een Indische cateringstand aanwezig. Stardust Live koppelt aan haar optreden een activiteit die ten bate is van de stichting Hulphond Nederland die zich inzet voor een beter leven voor huisdieren.

De dansmiddag duurt van 14.00 tot 18.00 uur. Toegangskaarten kosten in de voorverkoop zes euro, aan de zaal dient acht euro betaald te worden. Meer informatie: John Kersch, telefoon 06-44 18 10 34.