Waterspektakel met Buurtsport

Buurtsport Boxtel komt in de kerstvakantie met een waterspektakel op de proppen. In Het Dommelbad worden op woensdag 3 januari allerlei activiteiten georganiseerd.

Die dag ligt het zwembad vol met allerlei waterspellen waar kinderen hun zwemkunsten kunnen vertonen. Een heuse glijbaanrace, watervoetbalwedstrijden, springen voor punten van de duikplank: het kan allemaal in het zwembad. Iedereen met een zwemdiploma A kan meedoen. Inschrijven via aanmelden@buurtsportboxtel.nl, deelname kost 3 euro. Bij aanmelding naam, groep, school, zwemdiploma en telefoonnummer vermelden.


De Rots vormt
decor voor gala
van Kindertuin

Alle kinderen van de naschoolse opvanglocaties van De Kindertuin, zowel binnen als buiten Boxtel, zijn uitgenodigd voor het jaarlijkse Oliebollengala in gemeenschapshuis De Rots. Donderdag 4 januari luiden ze in een spectaculaire outfit het nieuwe jaar in...

De jeugdige bezoekers worden opgeroepen om hun meest flitsende kleding aan te trekken en iedereen te verbluffen tijdens een heuse modeshow. Want tijdens het Oliebollengala wordt niet alleen feestelijk gevierd dat het 2018 is, ook wordt de Miss en Mister Kindertuin gekozen naar aanleiding van hun outfit.

De organisatie zal er op haar beurt voor zorgen dat ook het gemeenschapshuis spectaculair wordt aangekleed. Er worden voor het gala namelijk allerlei activiteiten op touw gezet. Kinderen kunnen onder meer hun pet laten pimpen, zichzelf mooi laten maken in een beautysalon en sporten tijdens een 'bootcamp'. Ook is er de mogelijkheid om experimentele proeven uit te voeren en technieken te ontdekken. Daarnaast kunnen de aanwezigen een dans leren en hapjes maken. Maar dit zijn slechts enkele van de vele activiteiten op het Oliebollengala.

Het evenement duurt van 14.45 tot 18.00 uur. Ouders zijn welkom vanaf 17.00 uur om het nieuwe jaar in te luiden.