Afbeelding
Foto:

EXTRAATJE VOOR LEDEN VAN STICHTING BRABANTS CENTRUM

'Magazine DIT: het beste dichtbij'

,,Een mooi magazine dat met stijl gepresenteerd wordt." Zo beschrijft wethouder Peter van de Wiel het eerste exemplaar van Magazine DIT. Gisteren kreeg Van de Wiel in het bijzijn van team DIT het eerste exemplaar van het glossy tijdschrift uitgereikt. Samen met deze krant valt het gratis magazine bij alle leden van stichting Brabants Centrum op de mat.

Het team van Magazine DIT heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om van de eerste editie van het tijdschrift - dat tweemaal per jaar moet gaan verschijnen – een mooi bewaarexemplaar te maken. Van de Wiel vindt die opzet geslaagd. ,,Boxtel is goed vertegenwoordigd wat betreft (sociale) media. Een magazine was er echter nog niet. Ik denk dat dit een gat in de markt is en het de leden van Brabants Centrum nog meer inzicht geeft in al het moois dat Boxtel, Lennisheuvel, Esch, Liempde én Gemonde te bieden hebben. Dit eerste exemplaar ziet er qua fotografie, tekst en opmaak prachtig uit. Ook het onderwerp gebalanceerd leven zal veel lezers aanspreken."

FOTO BOVEN: Wethouder Peter van de Wiel (midden) nam gisteren het eerste exemplaar van magazine DIT in ontvangst op de Zwaanse Brug. Dat gebeurde in aanwezigheid van (v.l.n.r.) Elisah Doevendans, Daisy Renders, Carlijn van der Hoeven, Henk van der Zee, Linda van de Wiel en Kim van Stippent. (Foto: Peter de Koning).