Afbeelding
Foto: Gerard Schalkx

NIEUWE FOTO-ACTIE DOOR ONDERNEMERSVERENIGING LIEMPDE

Kerstkaart kieken voor OVL-pakket

Een enorme kerstkaart van vijf bij tweeënhalve meter staat sinds zondag bij de kiosk in Liempde. Voorbijgangers die zichzelf op de foto zetten met de kerstkaart als achtergrond, maken kans op een verrassingspakket met producten van Liempdse ondernemers.

De kaart met kerstgroet, arrenslee en dennenbomen is een initiatief van de Ondernemersvereniging Liempde (OVL). Hij heeft een prominente plek naast de gerenoveerde kiosk en pal tegenover bezoekerscentrum D'n Liempdsen Herd. De bedoeling is eenvoudig: maak een foto van jezelf of van je hele familie of vriendengroep en mail die naar info@ovliempde.nl. Er staat zelfs een bankje voor.

Onder de inzenders verloot de OVL tien verrassingspakketten met feestelijke producten, variërend van een flesje bier tot een mooie ketting en van shampoo tot kerstballen. Alle producten zijn afkomstig van OVL-leden. De actie loopt tot Driekoningen op zaterdag 6 januari. Kort daarna worden de winnaars bekend gemaakt.

OP DE KAART

De kerstkaart is een nieuwe actie die de OVL volgend jaar wil herhalen en mogelijk uitbreiden. Het doel van de actie is tweeledig: de mensen iets leuks bieden en tegelijk de ondernemersclub beter op de kaart zetten. (Foto: Gerard Schalkx).