Jos Beerens eredeken van gilde Liempde

Tijdens de algemene ledenvergadering van het gilde Sint-Antonius Abt in Liempde is vorige week voormalig deken-schrijver Jos Beerens benoemd tot eredeken.

Volgens hoofdman Roger van Laere dankt Beerens zijn het eerbetoon aan de meer dan dertig jaar dat hij het secretariaat van het gilde als deken-schrijver met grote nauwgezetheid heeft vervuld. In een kort dankwoord, waarbij ook Beerens' echtgenote Tineke werd betrokken, prees Van Laere de grote inzet van de schrijver telkenmale aan de dag heeft gelegd.

Als blijk van waardering overhandigde de hoofdman een nieuwe sjerp waarop de eretitel is geborduurd.

Kort Nieuws

Stichting BOL

Het bestuur van stichting Belangenbehartiging Ouderen Liempde (BOL) heeft een nieuwe voorzitter. Voormalig wethouder Tossy de Man, tevens voorzitter van Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde, neemt de taak op zich. Ook Jack Steenbeek komt erbij als bestuurslid. Hij gaat zich bezighouden met informatietechnologie. Hierdoor heeft stichting BOL weer een voltallig bestuur.

Nageladvies

Drogist Bewust Beter aan de Nieuwstraat 35 in Liempde geeft woensdag 29 november gratis en vrijblijvend advies over het behandelen van nagels. De activiteit vindt plaats tussen 13.00 en 17.00 uur.

Winterfair De Beeken

TheeTuin 't Bakhuys en De Stijlconsulente houden zaterdag 25 en zondag 26 november de winterfair Decemberpresent. Chocolademelk, glühwein en diverse kraampjes met leuke presentjes voor de feestdagen: het is allemaal aanwezig. Decemberpresent is op beide dagen tussen 11.00 en 18.00 uur aan De Beeken 4 in Boxtel.