Afbeelding
Foto: Mandy Kaas

LEON VAN DER ZANDEN in podium boxtel

Gek doen op de dansvloer

Leon van der Zanden komt vandaag, donderdag 23 november naar Boxtel voor een try-out van zijn nieuwe cabaretvoorstelling 'Kameleon'. De voorstelling in Podium Boxtel aan de Burgakker begint om 20.15 uur.

In Kameleon doet publiekslieveling Van van der Zanden (foto links, Mandy Kaas) waar hij uniek in is. Hij stemt zich af op alle aanwezigen en laat het onderbewuste van de zaal spreken. Daarmee komt zijn focus definitief op zijn bezoekers en op de avond zelf te liggen.

,,Het is de dansvloer op en gek durven doen. Alles om je heen binnen laten komen, zelfs de meest pijnlijke dingen. Dan wordt het magisch, hilarisch en totaal onberekenbaar", stelt de cabaretier. Kameleon lijkt van toevalligheden aan elkaar te hangen maar elk moment blijkt onderdeel van een groots plan. Kaarten kosten 17,50 euro en zijn te koop via www.podiumboxtel.nl of bij Hebbes (Markt), bloemsierkunst Marimba (Van Beekstraat), Jumbo (Oosterhof) en drogisterij Bewust Beter (Nieuwstraat, Liempde).


Natuurbescherming

Bescherming van Brabantse natuur bestaat 85 jaar. Stichting Brabants Landschap viert dit morgen onder meer met de opening van een tentoonstellingzaal genaamd 'Jouw Brabant, mijn Brabant' in Natuurmuseum Brabant in Tilburg. Vanaf zondag 26 november is de zaal geopend voor publiek.

Afbeelding