Boxtel's Harmonie speelt filmmuziek Quentin Tarantino

Soundtracks en andere bekende muziek van uiteenlopende films. Die vertolkt Boxtel's Harmonie zaterdag 25 november vanaf 20.00 uur in de aula van het Jacob-Roelandslyceum tijdens het concert 'Licht uit, spot aan!' (deels met filmfragmenten).

Tijdens filmconcert 'Licht uit, spot aan!' klinken vóór de pauze louter instrumentale werken. In het tweede deel wordt het harmonieorkest uitgebreid met de Boxtelse zangeres Nienke van Horen, zanger Dave Rijnders uit Eindhoven en een combo, bestaande uit enkele muzikanten van de populaire, Nederlands/Belgische Reservoir Dogs Band. Op het programma staat onder meer muziek uit films van de bekende Amerikaanse regisseur Quentin Tarantino.

Kaarten voor filmconcert 'Licht uit, spot aan!' kosten 12,50 euro en zijn te koop in telefoonwinkel Ring & Go aan de Rechterstraat in Boxtel. Het is ook mogelijk entreebewijzen te reserveren via e-mail: kaartverkoop@boxtelsharmonie.nl of telefoonnummer (0411) 68 53 31.


Boxtelaren maken nieuw boek vol met dilemma's

Dilemma op Dinsdag is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware internethit en heeft maar liefst 217.000 volgers op Facebook. De zes Boxtelse initiatiefnemers brachten in 2014 een eerste boek uit, op zaterdag 25 november wordt een tweede boek gelanceerd.

Het 'Dilemma op Dinsdag-omdraaiboek' kan aan twee kanten worden gelezen. Natuurlijk omvat de uitgave weer dilemma's om gek van te worden, maar ook dilemma's waar je juist heel blij van wordt. In het interactieve boek stellen lezers zelf de grappigste dilemma's samen. Doordat de pagina's in het midden doorgesneden zijn, kunnen er zo'n achthonderd combinaties worden gemaakt. Er is maar één regel: de lezer moet kiezen!

In 2013 bedachten Joeske en Hayk Vervoort, Brechje en Joep van Osch, Marloes Toonen en Martje Wijers tijdens een familiefeestje Dilemma op Dinsdag. Zeker sinds het eerste boek uitkwam, kreeg het initiatief veel aandacht. Zo werd Dilemma op Dinsdag besproken in het televisieprogramma De Wereld Draait Door én de initiatiefnemers hadden een tijd een vaste rubriek in Volkskrant Magazine.

Het Dilemma op Dinsdag-omdraaiboek ligt vanaf deze week in de winkel. Het boek wordt zaterdag 25 november om 20.00 uur gelanceerd bij restaurant LE:EN in Utrecht.