Afbeelding
Foto:

Boxtelse kampioenschappen bij LTV Munsel en Die Braecke

Gerrits en Van Beers tenniskampioen

Quinty Gerrits en Jeroen van Beers zijn de Boxtelse tenniskampioenen van 2017. De voorbije weken werden de Boxtelse kampioenschappen gehouden door de lokale verenigingen LTV Munsel, De Merletten en Die Braecke in Boxtel en De Peppelieren in Liempde.

Liefst 38 titels waren er zondag 5 november te vergeven, waaronder de twee hoofdprijzen voor de beste vrouwelijke en beste mannelijke tennisser van de gemeente Boxtel.

Daarnaast zijn er ook vier jeugdkampioenen. In het enkelspel eindigden Yannick Lourens en Fenne Sindorff op de hoogste trede van het erepodium.

Myron van Doorn en Daan Sijm pakten de dubbeltitel bij de mannen, Manon Foolen en Morris Teulings wonnen de finale bij de dames. Opvallend detail bij het vrouwen dubbelspel was dat Gerrits ook hier de finale reikte. Zij stond samen met Yzee Gerrits op de baan.

OVERIGE KAMPIOENEN:

Enkelspel mannen

Nick Voets; Tommy Legius; Jantje van der Steen; Tibor Groenendaal; Wilbert van de Ven; Gijs van der Vleuten.

Dubbelspel mannen

Jan Kapteijns/Jaap van Loon; Bart van Esch/Jan Welvaarts; Tibor Groenendaal/Dave van der Meijden; Christian van Schaaijk/Rene Verhoeven; Frankie Ardon/Peter van 't Root; Mark van Beers/Erik van de Laar; W. v. Griensven/R. Schellekens; Marinus Doornekamp/Ries v.d. Schoot; Gijs Boekweit/Sam Durlinger.

Enkelspel vrouwen

Lotte Verstraten; Renate van Schijndel; Yvonne van Bakel; Josje der Kinderen.

Dubbelspel vrouwen

Ilona de Rooij/Ilse van Son; Steffie de Keijzer/Wieteke Nooyen; Ankie Timmermans/Tessa Verhoeven; Rian de Bie/Désirée van Diessen; Maria Jansen/Sjan van Loon; Liz-Anne v.d. Berg/Karin v.d. Velden; Evi Peijnenburg/Pleuni van Ruremonde.

Gemengd Dubbelspel

Verena Eijkemans/Daan Voets; Claudia Schults/Sjef van Oorschot; Danielle Verkuijlen/Bram Gommers; Karin v.d. Velden/Marco Verbruggen; Pleuni Driessen/Olaf Voermans; Aniek van den Braak/Joris Stolwijk.

FOTO BOVEN: Quinty Gerrits werd bij de vrouwen kampioen van Boxtel en Jeroen van Beers bij de mannen. De wedstrijden werden gespeeld op de banen van LTV Munsel en Die Braecke.