Afbeelding
Foto: Albert Stolwijk

ONDERNEMERSMIDDAG IN LIEMPDSEN HERD

Financiële gevolgen van
plannen kabinet ontrafeld

ROND accountants en fiscalisten houdt dinsdag 28 november een bijeenkomst voor ondernemers in bezoekerscentrum D'n Liempdsen Herd. Ton Kroonen van de accountantsorganisatie doet uit de doeken wat de financiƫle gevolgen zijn voor ondernemers als de huidige kabinetsplannen in werking treden.

Kroonen houdt een presentatie en kijkt kritisch naar het motto van het kabinet: 'Vertrouwen in de toekomst'. ,,Maar is die toekomst wel te vertrouwen? De lage rentestand en gunstige economische ontwikkelingen maken het voor het kabinet eenvoudig om wijzigingen door te voeren die ondernemers in de portemonnee raken", laat ROND accountants en fiscalisten weten.

ANTICIPEREN

De avond is bedoeld voor ondernemers om te kunnen anticiperen op het nieuwe landelijke regeringsbeleid. Kroonen geeft daarbij tekst en uitleg en zal bovendien dieper ingaan op enkele acties van het kabinet die nog voor het einde van dit jaar genomen kunnen worden.

TESTAMENT

Aansluitend op de presentatie van Kroonen, treedt Martijn van Rosmalen van Van 't Hooft & Van Rosmalen Notarissen in Boxtel aan om een presentatie te geven over de zin en onzin van een testament.

Ondernemers kunnen gratis de presentaties bijwonen. Deze vinden plaats vanaf 15.30 uur in bezoekerscentrum D'n Liempdsen Herd aan de Barrierweg 4. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar ton@rondaccountants.nl.

FOTO BOVEN: In het recent geopende bezoekerscentrum D'n Liempdsen Herd krijgen ondernemers een gratis analyse van de kabinetsplannen en wat daarvan de gevolgen zijn. ROND accountants en fiscalisten verzorgt deze presentatie. (Foto: Albert Stolwijk).