Afbeelding
Foto: Peter de Koning

NIEUWE MODEZAAK OPENT DE DEUREN OP 16 NOVEMBER

Dreamz is er hélemaal klaar voor

ANNELIEKE VAN DER LINDEN

Petra Essens en Natasja Willems bruisen van de energie en ideeën. De officiële opening van hun modezaak Dreamz aan de Molenstraat 3 in Boxtel komt steeds dichterbij. Donderdagavond 16 november knipt het duo een lintje door en mag iedereen een kijkje nemen in de zaak waar mode 'met een jaartje meer' wordt verkocht.

Schilderen, schoonmaken, flyers laten drukken: Petra en Natasja zijn maar wát druk met Dreamz. ,,Natuurlijk, de opening van ons pand neemt veel tijd in beslag, maar we zijn er helemaal klaar voor", vertelt Petra enthousiast. Zij wordt 'het gezicht' van Dreamz en opent de winkel samen met Natasja, die al een modewinkel heeft in het centrum.

De vrouwen kennen elkaar al jaren en besloten dit jaar de stap te wagen. ,,We hebben goed geluisterd naar wat mensen missen in het centrum van Boxtel en daarop ingespeeld." Het resulteerde in de winkel voor mode 'met een jaartje meer'. ,,We richten ons met name op de oudere dame. Dat houdt echter niet in dat we oubollige kleding verkopen. Integendeel: het wordt een hippe winkel waar moderne én betaalbare kleding hangt", aldus Natasja. ,,Ook hoorden we van veel mensen dat ze de broeken van Gafair misten", voegt Petra toe. ,,Sinds MJ Mode gestopt is, zijn die in Boxtel niet meer te krijgen. Wij halen ze weer terug."

OP HUISBEZOEK

Natasja en Petra beseften zich dat er óók mensen zijn die niet naar Dreamz kunnen komen. ,,Daarom hebben we iets nieuws gelanceerd: we gaan op afspraak langs bij mensen uit Boxtel en omgeving die hulpbehoevend zijn en graag nieuwe kleding willen kopen", legt het duo uit. Mensen kunnen bellen naar Petra (06-47 05 94 44) of Natasja, (06-42 43 14 24) om een afspraak te maken. ,,We nemen dan allerlei soorten kleding en accessoires mee waaruit iemand een keuze kan maken. Dit brengt geen extra kosten met zich mee: we vinden het vooral belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt een nieuwe outfit te shoppen."

In de winkel worden niet alleen kleding, schoenen en accessoires verkocht. Ook aan de meubels en wanddecoraties hangt een prijskaartje. Natasja: ,,Via via heb ik Tom de Bruijn van Bom Dia home & lifestyle leren kennen, een jongen die door ziekte in een rolstoel is beland, maar niet bij de pakken is gaan neerzitten. Hij richt onze winkel in met spullen die door klanten in de winkel besteld kunnen worden."

De opening vindt plaats op donderdag 16 november vanaf 19.00 uur. Petra en Natasja kiezen voor een feestje met een indrukwekkende lasershow, straattheater van De Grapjurk en gebak en bonbons van Delicias Caseras. Nagelsalon Marie-Louise lakt die avond gratis de nagels van bezoekers. ,,Iedereen is welkom om die avond of daarna een kijkje te komen nemen in de winkel. Dan kunnen mensen zelf zien hoe leuk de kleding is", lachen Natasja en Petra. Meer informatie op de Facebookpagina van Dreamz.

FOTO BOVEN: Natasja Willems (links) en Petra Essens zijn helemaal klaar voor de opening van Dreamz. (Foto: Peter de Koning).