Ivan Crost (La Casa dei Cicchetti) en Ingrid van Veen (Soep d'Ing) gaan samenwerken. Zaterdag 18 november houdt het tweetal een open dag om bezoekers kennis te laten maken met de ondernemingen én de gerechten. (Foto: Annelieke van der Linden).
Ivan Crost (La Casa dei Cicchetti) en Ingrid van Veen (Soep d'Ing) gaan samenwerken. Zaterdag 18 november houdt het tweetal een open dag om bezoekers kennis te laten maken met de ondernemingen én de gerechten. (Foto: Annelieke van der Linden). Foto:

LA CASA DEI CICCHETTI EN SOEP D'ING GAAN SAMENWERKEN

'Heerlijk koken vanuit liefde en passie'

Cateringbedrijf La Casa dei Cicchetti en Soep d'Ing hebben besloten intensief te gaan samenwerken. Ingrid van Veen (Soep d'Ing) breidt daarmee haar aanbod flink uit en gaat samen met Ivan Crost en Jan Blok (La Casa dei Cicchetti) zorgen voor een ruim assortiment aan gerechten.

De twee eigenaars van La Casa dei Cicchetti merkten dat ze het wel erg druk kregen. ,,Soms hadden we amper tijd om te slapen", vertelt Crost. ,,Jan heeft daarnaast ook nog een baan in de zorg en ikzelf ben onlangs 69 jaar geworden. Door de drukte en mijn leeftijd hebben we besloten een stapje terug te doen." Dat ging Crost na aan het hart, hij noemt zijn cateringbedrijf niet voor niets zijn 'kindje'. ,,Gelukkig vonden we in Ingrid een goede opvolgster en kunnen we zelf ook nog betrokken blijven."

Van Veen startte tweeënhalf jaar geleden haar bedrijf Soep d'Ing en maakte snel naam. ,,Als ondernemer wil ik me blijven ontwikkelen. Toen Ivan en Jan mij benaderden, heb ik er natuurlijk goed over nagedacht. Maar soms komen er dingen op je pad en moet je een kans gewoon grijpen", zegt ze enthousiast. ,,Ik was zelf al aan het nadenken over uitbreiding of verdieping binnen Soep d'Ing. Door La Casa dei Cicchetti heb ik die mogelijkheid ook gekregen."

Het komende jaar blijven Crost en Blok betrokken bij hun cateringbedrijf. Daarna wordt er bekeken hoe de toekomst verder zal gaan. ,,We hebben een jaar uitgetrokken om met z'n drieën alles goed op te zetten", legt Crost uit. Van Veen vult aan: ,,Vooralsnog blijft alles het zelfde. Het concept en de gerechten veranderen niet. Voor mij is het wel een andere manier van werken, maar dat schuw ik zeker niet. Ik kook vanuit liefde en passie, of dat nou soep is of Italiaanse gerechten zijn."

Zaterdag 18 november wordt van 12.00 tot 17.00 uur bij Soep d'Ing (Mijlstraat 83) een open dag met proeverij gehouden. Belangstellenden kennismaken met de twee horeca-ondernemingen en natuurlijk kan er volop gesmuld worden van soepen en Italiaanse specialiteiten.