Afbeelding
Foto: Change Boxtel

sss

Twaalf vrouwen van Change Boxtel ondergaan metamorfose

Change Boxtel, het bedrijf van gewichtsconsulent Esther Tops dat voorziet in voedingsadvies, legde vorige week twaalf deelnemers aan een programma in de watten. De vrouwen, die allemaal veel kilo's afvielen, ondergingen met behulp met lokale ondernemers een ware metamorfose.

Het verrassingsprogramma startte bij modezaak Mr. & Mrs. Filipe aan de Markt in Boxtel. Daar volgde de groep een stylingworkshop. Alle vrouwen kregen die avond een personal shopper. Annemieke Schuurmans van Puur Hair & Style voorzag de deelnemers van een nieuw kapsel, terwijl Petrine van der Eerden van Wauwkleur zorgde voor de make-up. Als kers op de taart was Stef Schellekens van De Firma Fotografie aanwezig om de metamorfoses vast te leggen. Aan het eind van de avond kregen de deelnemers een goodiebag waaraan DA Van den Biggelaar, Hema, Oriflame, stichting BeWa Ghana en de eerdergenoemde lokale ondernemers een bijdrage leverden.

Alle vrouwen zijn behoorlijk wat kilo's kwijt, aldus Tops. ,,Een van de deelnemers is gestart in juni. Nu, ruim vier maanden later, is ze liefst dertig kilo lichter. Ze nam deel aan 'Straight Away' en is hierdoor op een verantwoorde manier afgevallen. Zo heeft ze hoofdzakelijk maaltijdvervangers gegeten die vol voedingsstoffen en mineralen zitten. Hierdoor heeft ze geen honger gehad en voelde ze zich vol met energie. Na iedere drie weken ging een balansweek van start. Hierin at ze honderd gram mager vlees of vis en 250 gram verse groenten plus drie maaltijdvervangers. Als je zo lang geen gewone voeding hebt gegeten waardeer je des te meer het stukje vlees en de verse groenten", zegt de eigenaresse van Change Boxtel. ,,Heel langzaam bouwen we de maaltijden weer op en leer ik deze dame een andere levensstijl aan. Dat is het meest lastige. Maar het belangrijkste is: deze vrouw wil nooit meer te zwaar worden en is blij met haar resultaat." Mensen die ook van hun overtollige kilo's af willen, kunnen contact opnemen met Esther Tops van Change Boxtel via 06-50 44 40 79. (Foto: Change Boxtel).

Vrouwen

Vrouwen Contact Boxtel heeft de volgende activiteiten voor haar leden op het programma staan.

MAANDAG 13 NOVEMBER

13.00 yoga in De Walnoot.

13.30 excursie Noordkade Veghel, vertrek om 12.30 vanaf Breukelsplein.

DINSDAG 14 NOVEMBER

13.00 fietsen, vertrek Breukelsplein.

WOENSDAG 15 NOVEMBER

19.00 gym groep 1 in Angelaschool.

20.00 gym groep 2 in Angelaschool.

DONDERDAG 16 NOVEMBER

09.00 nordic walking, vertrek vanaf Markt.