Afbeelding
Foto: Kunstlicht99

VERKOOPTENTOONSTELLING MET WERK VAN TIEN KUNSTENAARS

Kunstkadoo: acht dagen in Le Garage

Ook dit jaar houdt de Boxtelse kunstenaarsvereniging Kunstlicht99 in de aanloop naar de feestdagen een aantal bijzondere verkooptentoonstellingen onder de naam KunstKadoo. De vereniging heeft besloten Le Garage, het huidige onderkomen van vereniging aan de Prins Hendrikstraat 43, niet één, maar vier weekenden open te stellen voor het publiek.

Aan KunstKadoo doen tien kunstenaars mee: Nantsje Vonk-Rienstra (zeefdrukken); Hanneke Boleij (schilderijen); Katrien van Hettema (lino's, schilderijen, kistjes); Rasim Huseynov (schilderijen), Wava Roestamova (schilderijen); Huub Thorissen (objecten en grafiek); Marjolein Krijger (ruimtelijke illustraties); Jan de Hoogh (glasobjecten); Toon Stalpers (schilderijen); Agnes Savelkouls (keramiek). ,,Het merendeel bestaat uit kleine kunstwerken, die men tegen een aantrekkelijke prijs kan aanschaffen. Een ideale oplossing als iemand op zoek is naar een werkelijk uniek cadeau of relatiegeschenk", aldus voorzitter Frans Schweigmann van Kunstlicht 99.

PERSOONLIJK

Belangstellenden zijn welkom op 25 en 26 november, 2, 3, 9, 10, 16 en 17 december. Deze dagen is Le Garage geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Er zijn altijd kunstenaars aanwezig om bezoekers persoonlijk te informeren en te adviseren.

Meer informatie: www.kunstlicht99.nl. (Foto: Kunstlicht99).


Taizé-viering

'Gelukkig zijn de armen van geest'. Dat is het thema van een oecumenische Taizé-viering plaats die vrijdag 10 november vanaf 19.00 uur wordt gehouden in de protestantse kerk aan de Clarissenstraat 18. Gelovigen én zoekenden zijn welkom. Onder leiding van Dirk Struycken zorgt de cantorij van de Protestantse Gemeente, begeleid door pianist Ko Suurmond, voor de muzikale begeleiding. Na de viering is er gelegenheid om na te praten.