Afbeelding
Foto: Olie en Zo

Olie&zo: 'Onze belangrijkste taak is het ontzorgen van de klant'

Ondernemen zit in het bloed van Hans (46) en Eline (47) van Ommen. Eline heeft met een eerdere eigen onderneming én haar opleiding aan de Hogere Hotelschool veel ervaring in klantgericht werken. De achtergrond van Hans ligt in de autotechniek, hoewel hij later als leidinggevende op een logistieke afdeling werkzaam is geweest. Met hun bedrijf Olie&zo laat het echtpaar zien een duidelijk doordachte en klantvriendelijke visie te hebben. ,,Onze belangrijkste taak is het ontzorgen van de klant."

In 2008 hebben Hans en Eline hun eerste bedrijf gekocht: Bossche Banden Service in Den Bosch. Omdat hun ondernemersbloed bleef kriebelen, besloot het koppel om in 2014 een tweede bedrijf over te nemen. Dit werd Auto Service Boxtel. Tot slot kwam er een derde bedrijf bij waardoor de onderneming flink groeide en Hans en Eline de naam veranderden in Olie&zo. Een naam die met zorg gekozen is, met bijpassende huisstijl. Olie is uiteraard een term die erg bekend is binnen de autobranche. &zo - ofwel en zo -, staat voor de vele extra's die Hans en Eline hun klanten bieden.

,,Verspreid over de drie vestigingen zijn we met vijftien werknemers. Hierdoor is er veel deskundigheid in huis. Wij bieden een volledig pakket aan diensten waardoor wij compleet zorg dragen voor het onderhoud", vertelt Hans.

Het verzorgen van kwalitatief uitstekend onderhoud is niet de enige service die het bedrijf levert. ,,Wanneer een klant schade gereden heeft, onderhandelen wij met de verzekeraar. Als er sprake is van pech, zorgen wij dat onze klant 24/7 geholpen wordt, waar ook in Nederland of Europa", vertelt Eline. Ook heeft Olie&zo zich gespecialiseerd in het bouwen van trekhaken en bieden zij haal- en brengservice waardoor werknemers in Boxtel hun auto kunnen parkeren op hun werkplek waar deze opgehaald wordt en aan het einde van de werkdag weer keurig in orde op de parkeerplaats staat. Ook kan de klant een concrete zoekopdracht voor een auto neerleggen. Olie&zo heeft tot slot een klantvriendelijke website en app.

Hoewel het bedrijf zich snel ontwikkelt en professionaliseert, blijven er ambities bij het echtpaar. ,,We zouden graag nog uit willen breiden richting Eindhoven.."

Meer informatie over Olie&zo is te vinden op de website www.olie-zo.nl