Afbeelding
Foto: Oosterhof

Zangeres Joia presenteert nieuwe videoclip 'Coast'

Zangeres Joia Rath heeft deze week haar nieuwste videoclip uitgebracht. 'Coast' is de vierde single van het debuutalbum 'Living It Now'. De zangeres groeide op in Boxtel en woont inmiddels in Rotterdam.

In 'Coast' is Joia te horen samen met leadzanger Bas van Holt van The Dawn Brothers. De clip is opgenomen in samenwerking met het Rotterdamse film-collectief Korrel en speelt zich af in het landschap van Zweden. 'Coast' is de afsluiter van het debuutalbum van de Boxtelse zangeres, in 2018 verschijnt het album op blu-ray. Deze versie mixte Joia met haar team in de Smaland Studio's in Zweden. Het nummer 'Coast' is te beluisteren op Spotify, de videclip is te vinden op Youtube.


Prijzenexplosie Oosterhof telt tien winnaars

De maandelijkse Prijzenexplosie van de ondernemers van winkelcentrum Oosterhof maakte deze week weer tien families blij. Zij gingen naar huis met tal van waardebonnen, te besteden bij lokale ondernemers. De grote winnaar van de maandelijkse trekking, de familie Timmers, ging naar huis met de hoofdprijs: een flatscreen.

Mensen die boodschappen doen bij het winkelcentrum, maken iedere maand kans op de talrijke waardebonnen en de hoofdprijs door de kassabonnen in te leveren in het winkelcentrum. Maandelijks vallen uit de trekking die daarop volgt verschillende klanten in de prijzen. Zo wonnen in de maand oktober de families Bogaerts, Van den Boogaardt, Emmerik, Gijben, Van der Leest, Petters, Soffner, Visser en Van Zeeland. Vanaf 15 november maken klanten opnieuw kans op een prijs. (Foto: Oosterhof).