Afbeelding
Foto: De Speeldoos Vught

Boxtelse bedrijven in beautycollege Mari van de Ven

Diverse Boxtelaren werken dinsdag 21 november mee aan een beautycollege door een van de bekendste Nederlandse visagisten en haarstylisten: Mari van de Ven. Die wordt gehouden in het Vughtse theater De Speeldoos en aansluitend is er een ladies night.

Aan het schoonheidscollege werkt onder meer kapster Iris Schoenmakers mee, die onlangs de Trinity Trophy won. Ook de volgende inwoners van Boxtel zijn van de partij: Carlijn Raijmakers (hippe handgemaakte kaarten), Lisa Spijkers (handgemaakte sieraden), fotograaf Manon Wagner en Natasja Willems van de gelijknamige modezaak. Mark van de Moosdijk, uitbater van lunchroom Meneer van Dommelen, verzorgt de hapjes.

Mari van de Ven is een van de meest bekende haar- en make-upstylisten van Nederland. Hij nam veel Nederlandse, maar ook buitenlandse sterren 'onder handen'. Zo zaten Wendy van Dijk, Naomi Campbell en prinses Stephanie van Monaco in zijn stoel.

Het beautycollege staat geheel in het teken van de vrouw, met allerlei beautytips & -tricks. Van de Ven deelt al zijn geheimen. Hij brengt het publiek op de hoogte van alle trends op het gebied van kapsels, gezicht- en haarverzorging en make-up. Bovendien geeft hij iemand een make-over op het podium.

Vanaf 19.00 uur staan er in de foyer van De Speeldoos aan de Vliertstraat in Vught diverse stands. Bezoekers kunnen zich laten verwennen bij een van de beautysalons. Ook wordt advies gegeven, bijvoorbeeld welke kleur iemand het best staat. Daarnaast zijn leuke hebbedingetjes, schoenen en sieraden te koop.

Kaarten voor het beautycollege van Mari van de Ven kosten 18,50 euro en zijn te reserveren via telefoonnummer (073) 656 55 88 (op werkdagen van 11.30 tot 17.30 uur) of via www.theaterdespeeldoos.nl.


Rommelmarkt De Rots

In gemeenschapshuis De Rots aan de Nieuwe Nieuwstraat wordt zaterdag 4 november de maandelijkse rommelmarkt gehouden. Van 13.00 tot 16.00 uur kunnen mensen er terecht voor het verkopen én aanschaffen van allerlei spulletjes. De tafelhuur bedraagt vier euro, reserveren kan via telefoonnummers 06-10 11 18 77 of 06-22 77 17 72. De entree voor bezoekers is gratis.

Veiligheid in huis

De lokale afdelingen van de KBO organiseren op 6 november vanaf 13.30 uur in gemeenschapshuis De Rots een informatiebijeenkomst over 'veiligheid in huis'. Expert Eric Top laat zien dat mensen hun woning door kleine ingrepen veiliger kunnen maken. Ook niet-KBO'ers zijn welkom.